Nettisivut kannattaa suunnitella niin, että ne tukevat yrityksesi liiketoimintaa – myyntiä, uusien potentiaalisten asiakkaiden hankkimista ja liidien tuottamista.

WordPress-sivut

WordPress-sivut ja WordPress-verkkokaupat

WordPress on nykyaikainen ja eri käyttötarkoituksiin mukautuva julkaisualusta nettisivuille ja verkkokaupoille. Perusominaisuuksiltaan maksuton WordPress on maailman käytetyin verkkosivujen julkaisujärjestelmä ja siihen on saatavilla paljon niin ilmaisia kuin maksullisia lisäosia. WordPressiä myös kehitetään jatkuvasti ja kaikki päivitykset ovat niin ikään käytössä veloituksetta.

5 syytä valita WordPress

 1. Maailman käytetyin sisällönhallintajärjestelmä, jota kehitetään jatkuvasti.
 2. Kaikkien käytettävissä ilman lisenssimaksuja.
 3. Sisältöjen muokkaaminen ja sivuston päivittäminen on yksinkertaista.
 4. Helpottaa hakukoneystävällisten sivustojen rakentamista.
 5. Soveltuu erinomaisesti monikielisten verkkosivustojen toteuttamiseen.

Helppokäyttöisyys on yksi WordPressin valteista

WordPress on erinomainen valinta verkkosivujen toteutukseen etenkin helppokäyttöisyytensä vuoksi, sillä sisällön lisääminen ja päivittäminen on WordPressissä yksinkertaista. WordPress-sivun sisällön muokkaaminen suoraan selaimessa onkin verrattavissa lähinnä tekstinkäsittelyohjelmaan. Lisäksi WordPress-sivujen vahvuuksia ovat luotettavuus ja nopeat latausajat.

WordPress-sivut löytyvät hakukoneilla

Yrityksille on ensisijaisen tärkeää varmistaa, että ne löytyvät Googlesta. WordPress on hyvä ratkaisu myös tähän, sillä se sisältää paljon nettisivujen löydettävyyttä verkossa parantavia ominaisuuksia. Lisäksi kokeneet käyttäjät voivat asentaa itselleen esim. WordPress SEO by Yoast:in kaltaisia lisäosia, jotka auttavat luomaan näkyvyyttä parantavaa sisältöä.

WordPress ja monikielisyys

WordPress soveltuu erinomaisesti monikielisten verkkosivustojen toteuttamiseen. Sisällön kääntämisen helppouden lisäksi käyttäjä voi valita, millä kielellä haluaa sivuston hallintapaneeleja käyttää. Esimerkiksi meillä Generolla toiset käyttävät oman verkkosivustomme ohjausnäkymää suomeksi ja toiset ruotsiksi.

Lisäksi WordPressin avulla on helppo seurata, mitkä artikkelit tai sivut ovat vielä vailla käännöstä. WordPressin käännöstyökalut ovat saatavilla WPML-lisäosassa, jonka voi edullisesti ostaa itselleen tai tilata meiltä asennusavun kera.

WordPress tukee laadukasta ja ajankohtaista sisältöä

WordPress sopii erityisen hyvin verkkosivustoille, joilla halutaan ylläpitää yritysblogia tai usein päivittyvää uutispalvelua. Kaiken kaikkiaan WordPress on oikea valinta, mikäli sivustolle on tarkoitus luoda runsaasti säännöllisesti päivittyvää ja laadukasta sisältöä. Esimerkiksi The New York Times käyttää WordPressiä. Viime vuosina WordPress on vallannut ykkössijan myös käytetyimpänä verkkokauppojen alustana.

WordPress soveltuu näihin:

 • Yritysten verkkosivut
 • WordPress-verkkokaupat
 • Blogit
 • Uutissivustot
 • Sivustot tuotelanseerauksiin
 • Kampanjasivut
 • Liidien keräys verkosta

WordPress ei välttämättä sovellu yrityksille, joilla on tarve linkittää monimutkaisia CRM-järjestelmiä verkkosivuilleen. Tällöin on järkevämpää käyttää Drupal-pohjaista järjestelmää. Drupal-sivuston perustamis- ja ylläpitokustannukset ovat kuitenkin moninkertaiset verrattuna WordPress-verkkosivuihin, minkä vuoksi WordPress on parempi vaihtoehto etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille.

WordPress-sivut eivät ole toimittajariippuvaisia

On myös hyvä muistaa, että WordPress-alusta ei sido yritystä tiettyyn toimittajaan. Tämä on suuri etu verrattuna yritysten käyttämiin omiin sisällönhallintajärjestelmiin, jotka käytännössä pakottavat yrityksen tilaamaan täysin uudet sivut, mikäli yhteistyökumppani vaihtuu.

Wordpress VS drupal

Lataa opas: WordPress vs. Drupal

Harkitsetko WordPressiä tai Drupalia yrityksesi nettisivujen julkaisualustaksi?

Räätälöidyt WordPress-sivustot

Olemme tehneet useille asiakkaillemme uudet verkkosivut nimenomaan WordPress-alustaa käyttäen. Lähtökohtana sivuston suunnittelussa ovat asiakkaan toiveet sekä toimialan, tuotteen tai palvelun mukanaan tuomat erityispiirteet. Räätälöimme yksilölliset WordPress-sivut aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti, joten monesti lopputulos onkin useamman eri käyttötarkoituksen ja ominaisuuden yhdistelmä.

Yritykset ja brändit ovat yksilöllisiä ja siksi on mielestämme tärkeää, että asiakkaalle ei tarjota verkkosivusta valmista pakettiratkaisua, vaan sivusto suunnitellaan ja kootaan nimenomaan sen käyttötarkoituksen kannalta merkittävistä osasista.

WordPress-töitämme

Kokkikartano

www.kokkikartano.fi

Teri-Talot

www.teritalot.fi

MUSH

www.mushbarf.com

Genero

www.genero.fi

Asiakkaan kommentti

“Asiakassuhteemme Generon kanssa on ollut hyvä ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Vuonna 2016 työstimme strategiaamme ja toteutimme muutaman kampanjan. Tajusimme nopeasti, että meidän täytyi uudistaa verkkosivumme. Genero oli osoittautunut luotettavaksi kumppaniksi. Vuoden 2017 alussa uudistimme verkkosivustomme, minkä jälkeen olemme tehneet töitä verkkonäkyvyytemme kasvattamiseksi. Tapa tehdä digitaalista markkinointia vuonna 2017 vaihtelee paljon riippuen alasta ja tuotteesta. Me olemme yhdessä Generon kanssa löytäneet oman tapamme työskennellä.”
– Ulrika, Teri-Talojen toimitusjohtaja

Kaipaatko tuloksia? Ota yhteyttä!

Me Generolla keskitymme mitattavaan digitaaliseen markkinointiviestintään, joka tähtää asiakasyritystemme tuloksentekoon ja kasvuun. Mittaamme, testaamme ja todennamme kaiken tekemisemme, emmekä tyydy vain miellyttäviin lukuihin.

Jos haluat siirtyä perinteisestä markkinoinnista tuloshakuisempaan digitaaliseen markkinointiin, autamme mielellämme.