Nettisivut kannattaa suunnitella niin, että ne tukevat yrityksesi liiketoimintaa – myyntiä, uusien potentiaalisten asiakkaiden hankkimista ja liidien tuottamista.

Verkkosovellukset

Sovelluksista käytetään monesti myös nimitystä applikaatio tai vielä suoremmin englannista lainattuja muotoja kuten app, appi tai apsi. Useiden kutsumanimien lisäksi sovelluksia on olemassa myös useille eri alustoille ja vaihteleviin käyttöympäristöihin. Verkkosovellukset ovat yleensä osa verkkosivustoa, joten ne toimivat nettisivujen tapaan selaimessa ja ainoastaan verkkoyhteyden välityksellä. Mobiililaitteille painottuvat Android- ja iOS-sovellukset puolestaan yleensä ladataan päätelaitteelle ja niitä voidaan sovelluksesta riippuen käyttää myös ilman verkkoyhteyttä offline-tilassa. Verkkosovellukset ovat mainituista kenties yksinkertaisimpia ja täten myös helpoimpia toteuttaa.

Sovelluksia voidaan hyödyntää mikäli halutaan tarjota asiakkaalle sellaista lisäarvoa tuottavaa palvelua, johon verkkosivu sellaisenaan ei taivu. Usein lähtökohtana onkin kehittää ratkaisu johonkin tiettyyn ennalta määriteltyyn ongelmaan.

Toisinaan voi olla vaikeaa määritellä onko kustannustehokkaampaa hyödyntää sovellusta vai rakentaako tarpeiden pohjalta verkkopalvelu. Keskustelemme mielellämme tilanteestanne ja annamme oman mielipiteemme sovelluksen suunnittelun lähtökohdista, kehittämisestä ja markkinoinnista. Vastaamme sovellusten suunnittelusta sekä verkkosovellusten rakentamisesta. Android- ja iOS-sovellusten kohdalla toteutuksen hoitaa asiantunteva yhteistyökumppanimme.

Kaipaatko tuloksia? Ota yhteyttä!

Me Generolla keskitymme mitattavaan digitaaliseen markkinointiviestintään, joka tähtää asiakasyritystemme tuloksentekoon ja kasvuun. Mittaamme, testaamme ja todennamme kaiken tekemisemme, emmekä tyydy vain miellyttäviin lukuihin.

Jos haluat siirtyä perinteisestä markkinoinnista tuloshakuisempaan digitaaliseen markkinointiin, autamme mielellämme.