Nettisivut kannattaa suunnitella niin, että ne tukevat yrityksesi liiketoimintaa – myyntiä, uusien potentiaalisten asiakkaiden hankkimista ja liidien tuottamista.

Verkkopalvelut

Verkkopalvelut syntyvät hyvästä ideasta

Verkkopalvelut ovat enemmän kuin pelkkiä nettisivuja. Niiden tarkoituksena on tuottaa aitoa lisäarvoa käyttäjileen esimerkiksi hyödyllisen tiedon, säästetyn ajan tai vähentyneen vaivan muodossa. Parhaat ja menestyvimmät verkkopalvelut ovatkin kattavia kokonaisuuksia, jotka perustuvat loppujen lopuksi yksinkertaisiin, mutta ainutlaatuisiin ideoihin. Kun kirjaston verkkopalvelu muistuttaa sähköpostitse laina-ajan umpeutumisesta ja mahdollistaa lainan uusimisen netissä yhdellä klikkauksella, kokee asiakas mitä todennäköisimmin saaneensa lisäarvoa palvelun välityksellä.

Onko yritykselläsi idea verkkopalveluun, mutta et ole varma sen toteuttamismahdollisuuksista? Olemme rakentaneet ja kehittäneet verkkopalveluita asiakkaillemme jo vuosia ja kerromme mielellämme mitä idean muuttaminen toimivaksi palveluksi vaatii. Ota yhteyttä, mikäli haluat kuulla lisää!

CASE-ESIMERKKI KATTAVASTA VERKKOPALVELUSTA:

Talovertailu.fi verkkopalvelun avulla oman kodin rakentamista suunnitteleva kuluttaja voi hakea tietoa eri talovalmistajien malleista ja vertailla talopaketteja lukuisten kriteerien perusteella. Lisäksi palvelussa on mahdollista hankkia inspiraatiota lukemalla muiden rakentajien rakennusblogeja sekä saada kattavasti tietoa rakentamisesta aihepiiriltään vaihtelevien artikkeleiden avulla.

Kaipaatko tuloksia? Ota yhteyttä!

Me Generolla keskitymme mitattavaan digitaaliseen markkinointiviestintään, joka tähtää asiakasyritystemme tuloksentekoon ja kasvuun. Mittaamme, testaamme ja todennamme kaiken tekemisemme, emmekä tyydy vain miellyttäviin lukuihin.

Jos haluat siirtyä perinteisestä markkinoinnista tuloshakuisempaan digitaaliseen markkinointiin, autamme mielellämme.