Nettisivut kannattaa suunnitella niin, että ne tukevat yrityksesi liiketoimintaa – myyntiä, uusien potentiaalisten asiakkaiden hankkimista ja liidien tuottamista.

Verkkokaupat

Yrityksen verkkokauppa on helppo tapa päästä irti aukioloaikojen tai maantieteellisten seikkojen rajoituksista ja laajentaa asiakaskuntaa teoriassa vaikkapa maailmanlaajuiseksi. Verkkokauppoja voidaan hyödyntää myös muita kuin perinteisiä kuluttajatuotteita kauppaavien yritysten myynnin lisäämisessä, kuten me teimme esimerkiksi autopesula-alalla toimivan asiakkaamme kanssa.

Nykyaikaisten verkkokauppojen erityispiirteisiin kuuluu myös pitkälle viety räätälöinti ja yksilökohtaiset palvelut, kuten henkilö- ja osoitetietojen automaattinen täydentyminen lomakkeelle mikäli käyttäjä on kirjautunut sisään. Myös muut käyttäjälle lisäarvoa tuottavat ominaisuudet auttavat verkkokauppoja lisäämään asiakkaidensa lojaalisuutta. Tällaisia voivat olla esimerkiksi tuotearvostelut tai kävijän aikaisempiin ostoksiin pohjautuvat automaattiset suositukset.

Verkkokauppaohjelmistot WooCommerce ja Drupal commerce

Palveluihimme kuuluvat verkkokauppojen rakentaminen ja ylläpito. Olemme tehneet asiakkaillemme verkkokauppoja sekä WooCommerce- että Drupal commerce -alustoilla, jotka ovat avoimeen lähdekoodiin perustuvia ja hyvin isojakin kävijäpiikkejä kestäviä alustoja. Ja mikä tärkeintä, ne mahdollistavat verkkokauppojen toimimisen ja kehittämisen myös pitkälle tulevaisuuteen. WordPress-sivustoilla käytettävä WooCommerce onkin tällä hetkellä maailman käytetyin verkkokauppa-alusta.

Rakentamiamme verkkokauppoja:

Rakensimme Drupal Commerce -verkkokaupan Guest Comfortille.

WooCommerce verkkokauppa CityCarWashille.

Kaipaatko tuloksia? Ota yhteyttä!

Me Generolla keskitymme mitattavaan digitaaliseen markkinointiviestintään, joka tähtää asiakasyritystemme tuloksentekoon ja kasvuun. Mittaamme, testaamme ja todennamme kaiken tekemisemme, emmekä tyydy vain miellyttäviin lukuihin.

Jos haluat siirtyä perinteisestä markkinoinnista tuloshakuisempaan digitaaliseen markkinointiin, autamme mielellämme.