Nettisivut kannattaa suunnitella niin, että ne tukevat yrityksesi liiketoimintaa – myyntiä, uusien potentiaalisten asiakkaiden hankkimista ja liidien tuottamista.

Nettisivut yritykselle

Nettisivut – käyntikortti yritykselle

Nettisivut toimivat yrityksen digitaalisena käyntikorttina ja ovat yleensä ensimmäinen asia, mihin uudet potentiaaliset asiakkaat verkossa törmäävät etsiessään tietoa yrityksestä tai toimialasta.

Menestyksekkään kohtaamisen edellytyksenä on kuitenkin, että yrityksen nettisivut on rakennettu toimimaan niin tietokoneilla kuin mobiililaitteilla ja että hakukoneet löytävät nettisivulla tarjolla olevan sisällön. Mikäli kävijä ei löydä haluamaansa tietoa riittävän helposti tai kokee nettisivut muuten hankalaksi käyttää, siirtyy hän nopeasti kokeilemaan onneaan seuraavan yrityksen sivuille.

Nettisivu Opas

Lataa opas: Näin rakennat yrityksellesi hyvät nettisivut

Haluatko tietää aiheesta enemmän?
Kattavan oppaamme avulla rakennat yrityksellesi nettisivut, joiden sisältö on helposti sekä kävijöiden että hakukoneiden löydettävissä. Lataa ilmainen opas tästä:

 

Asiakkaan kommentti

”Verkkosivujen uudistus mobiililähtöiseksi sujui erittäin tehokkaasti. Genero tarttui rivakasti haasteisiin ja tarjosi vaihtoehtoisia ratkaisuja. Pohjatyöt ja suunnitelmat tehtiin huolella ja toteutus eteni suunnitellusti aikataulussaan. Nuorekkaan tiimin into ja motivaatio pysyä ajan hermolla ja tehdä tulevaisuuden digimarkkinointia takaa että Snellmanin digipresenssi on hyvissä käsissä.”

Tommi Fors
Marketing Manager, Snellmanin Lihanjalostus Oy

 

snellman-case-bacon

 

Snellmanin nettisivut toimivat Drupal-alustalla.

Räätälöidyt, optimoidut ja responsiiviset nettisivut yritykselle

Hyödynnämme pääosin WordPress– ja Drupal -alustoja rakentaessamme uusia nettisivuja asiakkaillemme. Myös sivustouudistusten yhteydessä mietitään olisko tarpeen vaihtaa nettisivujen alusta helpommin päivitettävään ja uusien teknologioiden mukaiseen versioon.

Drupal ja WordPress ovat molemmat avoimen lähdekoodin ohjelmia, mikä takaa turvalliset, näyttävät ja nykyaikaiset nettisivut yritykselle. Nettisivuja suunnitellessamme otamme huomioon niin hakukoneoptimoinnin kuin responsiivisuuden eli sen, miten sivut näyttäytyvät eri kokoisilla näyttöpäätteillä. Lisäksi kyseisten sisällönhallintajärjestelmien etuna on se, että myös asiakkaan on helppo itse lisätä tai päivittää nettisivujensa sisältöä. Meillä on vuosien kokemus ja vahva osaaminen näiden järjestelmien käytöstä niin suurissa kuin pienissä nettisivuprojekteissa.

Kaipaatko tuloksia? Ota yhteyttä!

Me Generolla keskitymme mitattavaan digitaaliseen markkinointiviestintään, joka tähtää asiakasyritystemme tuloksentekoon ja kasvuun. Mittaamme, testaamme ja todennamme kaiken tekemisemme, emmekä tyydy vain miellyttäviin lukuihin.

Jos haluat siirtyä perinteisestä markkinoinnista tuloshakuisempaan digitaaliseen markkinointiin, autamme mielellämme.