Nettisivut kannattaa suunnitella niin, että ne tukevat yrityksesi liiketoimintaa – myyntiä, uusien potentiaalisten asiakkaiden hankkimista ja liidien tuottamista.

Drupal-sivut

Drupal-sivut ja Drupal-verkkokaupat

Drupal on suosittu avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä suurten verkkosivustojen rakentamiseen ja hallintaan. Drupalin selainpohjainen sisällönhallintajärjestelmä mahdollistaa verkkosivujen päivittämisen ilman laajaa teknistä osaamista.

Drupal on erinomainen vaihtoehto suurten verkkosivujen toteutukseen

Drupal-julkaisujärjestelmä on parhaimmillaan monimutkaisissa sivuistoissa, joista tehdään useita kieliversioita. Pienemmätkin projektit voidaan toteuttaa helposti Drupalilla, mutta WordPressiin verrattuna ne vaativat hieman enemmän tausta-asetuksia.

Drupal on erittäin joustava ja mukautuva järjestelmä, mikä tekee verkkosivuprojektistasi helpommin hallittavan. Voit aloittaa pienestä sivustosta ja lisätä sisältöä ja toiminnallisuuksia matkan varrella. Drupaliin sisältyy automaattisesti tuki kieliversioille ja eri käyttäjärooleille, joille on helppo myöntää pääsy sivuston eri osiin lisäämään tai muokkaamaan sisältöä.

Drupal taipuu luontevasti eri toiminnallisuuksiin, mistä on hyötyä erityisesti silloin, kun on tarvetta sekä verkkosivuston että verkkokaupan toteutukselle.

Drupal soveltuu erityisesti näihin:

 • Sivustot, joilla on runsaasti erilaista sisältöä
 • Sivustot, joilla on käytössä useita kieliversioita
 • Sivustot, joilla tarvitaan runsaasti eri toiminnallisuuksia
 • Sivustot, jotka vaativat useita eritasoisia käyttäjäoikeuksia
Wordpress VS drupal

Lataa opas: WordPress vs. Drupal

Harkitsetko WordPressiä tai Drupalia yrityksesi nettisivujen julkaisualustaksi?

Drupal-projektit Generolta

 

Me suunnittelemme ja toteutamme eri toimialoilla toimiville asiakkaillemme erilaajuisia Drupal-verkkokauppoja ja -nettisivuja. Kehitämme Drupal-alustalle myös räätälöityjä teemoja (ulkoasuja) ja moduuleja (toiminnallisuuksia) varmistaaksemme yksilöllisen ja asiakkaan tarpeita vastaavaan lopputuloksen.

Meiltä saat aina hakukoneoptimoidut Drupal-sivustot ja halutessasi myös ohjeet ja/tai koulutuksen hakukoneoptimoidun sisällön luomiseen.

Verkkosivuprojektien ajallinen kesto Drupalilla on täysin kiinni sivuston vaatimuksista ja sisällön laajuudesta. Se saattaa kestää parista viikosta useisiin vuosiin. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme Drupal-projekteja, joiden kesto on vaihdellut parista viikosta useisiin kuukausiin.

Mikäli hinta askarruttaa, ole meihin yhteydessä. Keskusteltuamme yrityksesi tarpeista kanssasi annamme toteutuksesta realistisen aika- ja hinta-arvion.

Genero on listattu Vierityspalkin Suomen Drupal-toimistot 2015 -listalle.

Meiltä saat

 1. Et enempää etkä vähempää kuin sen mitä tarvitset.
  Selvitämme tarpeesi perinpohjaisesti.
 2. Selkokielisiä ehdotuksia.
  Osaamme kertoa sinulle, mitä olet ostamassa ja miksi.
 3. Läpinäkyvyyttä projekteissa ja hinnoittelussa.
  Pidämme sinut mukana projektin edetessä ja keskustelemme avoimesti haasteista ja mahdollisuuksista.
 4. Mitattavia tuloksia.
  Sivustototeutuksiimme kuuluu ajantasaisen analytiikan asennus. Sen jälkeen tiedät tarkalleen, mitä sivustosi sinulle tuottaa.

Drupal-töitämme

Snellman

www.snellman.fi

OK Perintä

www.okperinta.fi

Svenska litteratursällskapet

www.sls.fi

Guest Comfort -verkkokauppa

www.guestcomfort.com

Farmors cafe

www.farmorscafe.fi

Asiakkaan kommentti

Verkkosivujen uudistus sujui erittäin tehokkaasti. Genero tarttui rivakasti haasteisiin ja tarjosi vaihtoehtoisia ratkaisuja. Pohjatyöt ja suunnitelmat tehtiin huolella ja toteutus eteni suunnitellusti aikataulussaan. Nuorekkaan tiimin into ja motivaatio pysyä ajan hermolla ja tehdä tulevaisuuden digimarkkinointia takaa että Snellmanin digipresenssi on hyvissä käsissä.

Tommi Fors
Marketing Manager, Snellmanin Lihanjalostus Oy

Kaipaatko tuloksia? Ota yhteyttä!

Me Generolla keskitymme mitattavaan digitaaliseen markkinointiviestintään, joka tähtää asiakasyritystemme tuloksentekoon ja kasvuun. Mittaamme, testaamme ja todennamme kaiken tekemisemme, emmekä tyydy vain miellyttäviin lukuihin.

Jos haluat siirtyä perinteisestä markkinoinnista tuloshakuisempaan digitaaliseen markkinointiin, autamme mielellämme.