Koodaus

Selkeät, huolellisesti suunnitellut ja toimivat nettisivut sekä lisäarvoa tuottavat verkkopalvelut ovat hyviä lähtökohtia yrityksen kasvulle.

Nettisivut kannattaa tänä päivänä suunnitella niin, että sivusto tukee ennen kaikkea yrityksen myyntiä ja uusien potentiaalisten asiakkaiden tai liidien tuottamista. Teknisesti toimivan ja yrityksen tavoitteisiin parhaiten sopivan alustan valinta on ensimmäinen askel kun ryhdytään viemään toimintaa verkkoon tai päivittämään olemassa olevia sivuja.

Sisällön ja ulkoasun lisäksi tulisi ottaa huomioon, että vain ammattitaidolla suunnitellut ja rakennetut nettisivut mahdollistavat esimerkiksi hakukoneoptimoinnin tehokkaan toteuttamisen. Lisäksi vahvalla tieto-taidolla rakennettu sivusto kestää ongelmitta myös suuria liikennemääriä ja mukautuu tarvittaessa helposti muutoksiin.

Suosittuja ratkaisuja ovat WordPress–sivut ja Drupal-sivut. Lisäksi olemme toteuttaneet verkkokauppoja Woocommerce- ja Drupal commerce -alustoille.

Erilaiset verkkosovellukset puolestaan toimivat useimmiten osana nettisivuja ja niiden tarkoitus on tarjota asiakkaille lisäarvoa asiointia helpottamalla.