Growth hacking eli kasvuhakkerointi tarkoittaa sitä, että etsimme yrityksesi kasvua parhaiten tukevat kanavat, välineet ja viestit.

Amazon myynti ja markkinointi (Ads & SEO)

Mikä on Amazon?

Amazon on maailmanlaajuinen verkossa oleva markkinapaikka, josta voi ostaa lähes mitä tahansa tuotteita. Sen avulla kuluttaja pystyy selaamaan valtavan laajaa tuotevalikoimaa ja löytämään haluamansa tuotteen kilpailukykyiseen hintaan. Amazon myynti on yrityksille erinomainen tapa tuottaa suurta lisämyyntiä. Amazonilla on markkinapaikkoja ympäri maailman, mm. USA:ssa, Japanissa, Intiassa, Australiassa, Saksassa, UK:ssa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, ja kohta myös Ruotsissa, eikä sen kasvulle näy loppua.

Kasvua Amazonin avulla

Amazon on tavaramerkkiä omistaville yrityksille erinomainen väylä tavoittaa uusia asiakkaita, laajentaa brändin tunnettuutta, ja kasvattaa myyntiä. Amazonin B2B-markkinapaikka tarjoaa myös B2B-yrityksille erinomaisen mahdollisuuden laajentaa toimintaansa uusille markkinoille. Amazonin verkkoalustan avulla pystyt nopeasti ja kustannustehokkaasti aloittamaan tuotteiden kansainvälisen myynnin, jonka vuoksi moni toimija onkin jo siirtynyt käyttämään Amazonin alustaa myynnin kasvattamisen keinona.

Aloita Amazon myynti vaivattomasti ja nopeasti

Kilpailu Amazonissa on kovaa, jonka vuoksi pelkkä tuotteen asettaminen myyntiin ei tavallisesti tuota ostoja. Tuloksellinen Amazon myynti nimittäin vaatii Amazonin monimutkaisen algoritmin ymmärtämistä sekä jatkuvaa ylläpitoa ja optimointia. Räätälöidyllä Amazon -palvelupaketillamme autamme sinua kasvamaan ja menestymään Amazonissa. Generon Amazon -palvelupaketti sisältää tapauskohtaisesti seuraavia osa-alueita:

  • Strategian luonti Amazonin valloittamiseksi: sisältää markkina-analyysin, kilpailuanalyysin, hinnoittelu- ja tuotestrategian sekä logistiikkavaihtoehtojen kartoituksen
  • Amazon tilin luonti ja tuotelistauksien julkaisu
  • Hakutermianalyysit ja hakukoneoptimointi nostatakseen tuote hakutermin ensimmäisen sivun kärkeen
  • Amazon mainoksien julkaisu sekä jatkuva ylläpito ja optimointi
  • Myynninedistäminen Amazon tarjouksien avulla
  • Tuotelistauksien ja Buy Boxin valvonta
  • Jatkuva tuki ja konsultointi

Kaipaatko tuloksia? Ota yhteyttä!

Me Generolla keskitymme mitattavaan digitaaliseen markkinointiviestintään, joka tähtää asiakasyritystemme tuloksentekoon ja kasvuun. Mittaamme, testaamme ja todennamme kaiken tekemisemme, emmekä tyydy vain miellyttäviin lukuihin.

Jos haluat siirtyä perinteisestä markkinoinnista tuloshakuisempaan digitaaliseen markkinointiin, autamme mielellämme.