Nyt on hippomainen meininki! Hippo tukee nuorten harrastamista

OP ja Genero päättivät yhteistuumin lahjoittaa Hippo-lehden Editkilpailusta saaman palkinnon vähävaraisten nuorten harrastuksiin. 1000 euron voittosumman saa Hope ry:n Toivon päivän kampanja, joka toteuttaa nuorten vapaa-ajan toiveita. Kampanja on käynnissä 21.5.-4.6.2021.

”Hippo-lehdessä haluamme tarjota lapsille mielekkäitä sisältöjä sekä monenmoista puuhaa. On ihanaa, että palkinnon ansiosta voimme lahjoittaa monelle nuorelle myös uuden rakkaan harrastuksen. Koronavuoden jälkeen tekemistä ja tuulettumista todella tarvitaan!” toteavat Hipon päätoimittaja, OP:n Laura Aaltonen sekä Generon sisältöstrategi ja OP-tiimin vetäjä Katarina Cygnel-Nuortie.

Hippo-lehti ja hippo.fi valittiin Editkilpailussa vuoden asiakasmediaksi 2020. Lehti tarjoaa lapsille onnistumisen elämyksiä, kehittävää ja hauskaa puuhaa sekä hyödyllistä tietoa, jota voi yhdessä vanhempien kanssa pohtia.

Genero konseptoi Hippo-lehden viime vuoden keväällä. Ensimmäinen uusi Hippo ilmestyi kesäkuussa 2020 ja seuraava yhteinen Hippo-projektimme Hippo.fi valmistui vuoden lopulla. Yhteistyö OP:n kanssa jatkuu ja tuotamme ja kehitämme monikanavaista Hippo-sisältöä säännöllisesti.

Tutustu Toivon päivän kampanjaan

Nyt on hippomainen meininki! Hippo tukee nuorten harrastamista 2