Ilmainen konsultaatio vaikeiden aikojen selättämiseksi

Koko asiantuntemuksemme on käytettävissäsi!

Kuinka voisimme auttaa yrityksiä selviämään tulevista vaikeista ajoista?

Tämä kysymys oli kaikkien meidän generolaisten mielessä, kun perjantaina siirryimme etätöihin tulevien viikkojen ajaksi. Erityisesti monet pienet ja keskisuuret yritykset ovat koronan takia vaikeassa tilanteessa.

Monia tilaisuuksia, varauksia ja myyntitilaisuuksia on peruttu tai siirretty tulevaisuuteen. Osa työntekijöistä on siirtynyt etätöihin, joillekin se ei ole mahdollista. Kukaan ei tiedä mihin suuntaan talous on kääntymässä, mutta kenties voisimme yhdessä keksiä ratkaisuja tilanteesi helpottamiseksi ja työpaikkojen pelastamiseksi.

Meillä Generolla on pitkä kokemus yrittämisestä, digitaalisesta markkinoinnista, bisnesideoinnista sekä digitaalisten kanavien hyödyntämisestä myynnin kasvattamiseksi.

Pääsiäiseen saakka, viikot 12-15, tarjoamme ilmaisia konsultaatiotapaamisia kaiken kokoisille yrityksille, joissa pyritään löytämään teille uusia tulovirtoja netistä tai tavoittamaan asiakkaanne uudessa tilanteessa. Näissä tapaamisissa syntyvät ideat ovat vapaasti käytettävissänne.

Jos onnistumme yhdessä pelastamaan edes yhden ihmisen työn, on se meidän mielestämme arvokas tapa käyttää aikaamme.

Mikäli yrityksesi suunnittelee suurempia hankintoja koronatilanteesta selviytymiseen, Business Finlandin rahoitusta on mahdollista hakea Generon kanssa toteutettaviin projekteihin.

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Tarvitsetko apua?

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Titteli
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Yritys