Ikast Etiket -verkkokauppa lanseerattiin Suomessa

Nimikointi- ja tapahtumatarvikkeita myyvä Label Yourself -verkkokauppa lanseerattiin nyt myös Suomessa. Alkujaan tanskalainen Ikast Etiket A/S saapui Suomen markkinoillle tuoden mukanaan helppokäyttöisen verkkokaupan, jonka tarjontaan kuuluu laaja valikoima kustomoitavia nimikointi- ja tapahtumatuotteita kuluttajille ja yrityksille.

Päätös laajentumisesta Suomen markkinoille tehtiin keväällä 2012 markkinatutkimuksen perusteella, joka käsitteli Suomen kysyntää ja kilpailutilannetta alalla.

Nimilappuja vaatteisiin, haalarimerkkejä opiskelijoille  ja rannekkeita festareille

Verkkokaupan tuotevalikoima palvelee hyvin laajaa yleisöä, sillä tuotteita voivat tilata yksityishenkilöt, yhdistykset ja yritykset pienissä ja todella suurissa erissä. Lisäksi tuotteet ovat korkealaatuisia ja aina asiakkaan toiveiden mukaan kustomoituja.

Ikast Etiketin nimikointituotteet tulevat tarpeeseen erityisesti käsityöläisille, vaateteollisuudelle tai päiväkoti-ikäisten lasten vanhemmille. Ikastin verkkokaupasta voi tilata kätevästi ja helposti silitettäviä nimilappuja, ommeltavia tuotemerkkejä vaatteisiin tai tyylikkäitä kankaisia nimikointinauhoja käsitöihin. Verkkokaupassa on myös suunnittelutyökalu, jonka avulla kustomoidun tuotteen näkeen jo tilausvaiheessa.

Yrityksiä, ravintoloita ja tapahtumanjärjestäjiä kiinnostanee enemmän Ikast Etiketin laaja tapahtumatuotevalikoima. Siihen kuuluu kokoelma erilaisia ja eri materiaaleista valmistettuja rannekkeita ja avainnauhoja sekä niiden oheistarvikkeita. Kaikkia tuotteita voi tilata omalla logolla kustomoituina tai edullisesti ja nopeasti ilman painatusta. Lisäksi verkkokaupasta saa id- ja henkilökortteja.

Opiskelijoille Ikast Etiketin verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden tilata haalarimerkkejä omalla kuvalla. Ainejärjestöt tai harrastusryhmät voivat tilata kaupasta omaa ryhmäänsä kuvaavat, laadukkaat merkit pienissäkin erissä.

nimilappuja

Asiakaspalvelua suoraan verkossa

Mielenkiintoisen valikoiman lisäksi Ikast Etiketin verkkokauppa on tunnettu hyvästä asiakaspalvelustaan. Varsinkin tapahtumatuotteet kuten rannekkeet ja avainnauhat saattavat olla hankalampia tilata ilman asiakaspalvelua, koska tuotteita löytyy niin monenlaisiin tarkoituksiin.

Verkkokaupassa voi kysyä apua heti chatin kautta shoppailun lomassa. Chatin lisäksi asiakaspalveluun saa yhteyden myös lomakkeella, sähköpostiste tai perinteisesti puhelimitse.

Tärkeintä on laaja valikoima ja helppo tilaaminen

Ikast Etiketin verkkokaupassa on hyvän asiakaspalvelun lisäksi keskitytty mahdollisimman laajaan tuotevalikoimaan ja tilaamisen helppouteen. Lapselleen nimilappuja tilaava perheen äiti löytää varmasti tuotteiden joukosta itselleen sopivimman nimikointituotteen ja tapahtumaa järjestävä yritys saa tilattua koko paketin omalla logollaan kustomoituja tapahtumatarvikkeita sisäänpääsyn ja narikan järjestämiseksi.

Kaupanteko verkkokaupassa ei kaadu ainakaan vaikeaan käyttöliittymään, sillä kauppa on helppokäyttöinen. Lisäksi jokaisesta tuotteesta on saatavilla yksityiskohtaiset tuotetiedot ja asiakkaiden kirjoittamia arvioita. Maksutapojakin on valittavissa useita, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Käy tutustumassa Ikast Etiketin verkkokauppaan

Jos lapsesi vaatteet ovat usein hukassa tai haluat järjestää tapahtuman ammattimaisesti, niin Ikast Etiketin verkkokauppa on tutustumisen arvoinen.

Pidemmittä puheitta, tervetuloa Suomeen Ikast Etiket!