Hullun vuoden joulutervehdys

Kulunut vuosi oli monessa mielessä kahelein ja vaikein, mitä meillä on ikinä tullut vastaan. 

Kaikki alkoi vahvasti, kun saimme heti vuoden alussa vihdoin avattua toimistomme Tukholmaan. Kolme viikkoa myöhemmin korona rantautui pohjolaan ja lähes kaikki suunnitelmat menivät uusiksi.

Hetken tilanne näytti oikeasti synkältä.

Tuleen ei kuitenkaan voinut jäädä makaamaan. Päätimme selviytyä keskittymällä hankkimaan uusia asiakkaita ja auttamaan olemassaoleviamme uudessa tilanteessa. Iso työ palkittiin ja kesään mennessä tunnelin päässä alkoikin jo näkyä valoa.

Kaiken jälkeen me olemme edelleenkin täällä. Toisin kuin monet muut, meidän ei tarvinnut turvautua lomautuksiin tai yt-neuvotteluihin. Olemme sen sijaan voineet palkata maaliskuun jälkeen 12 uutta kovaa osajaa. Ei ollut kaukana, ettemme olisi päässeet koronaa edeltäneisiin tavoitteisiimme. 

Olemme ylpeitä ja kiitollisia siitä, että pystyimme auttamaan monia asiakkaitamme pääsemään vaikeimpien aikojen ylitse kehittämällä digitaalisia kanavia ja löytämällä kriisin keskelläkin uutta kasvua. Jokainen pelastettu työpaikka oli sen vaatiman työn arvoinen.

Miltä ensi vuosi näyttää Generolla?

Toivottavasti ainakin rauhallisemmalta, turvallisemmalta ja terveellisemmältä.

Meille vuosi 2021 on isojen muutosten aikaa. Vuoden vaihteessa toteutamme vihdoin yhdistymisen A-lehtien entisen sisältöstudion kanssa ja koko Genero Helsinki muuttaa heti vuoden alusta Kulosaareen meille remontoituihin uusiin tiloihin. 

Asiakkaillemme tämä muutos tarkoittaa entistäkin laadukkaampia sisältöjä sekä luovia konsepteja. Jatkossa me olemme maan suurimpiin lukeutuva kasvumarkkinointitoimisto, jonka kellarissa on Suomen paras valokuvastudio.

Tukholman toimistomme on myös kasvanut vauhdilla ja ensi vuonna laitetaan kunnolla pökköä pesään. Samaan aikaan myös Suomen päässä olemme ottaneet huimat kasvutavoitteet. Niihin päästään vain yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tehdään ensi vuonna kasvuloikka tämänkin vuoden edestä!

Joululahjamme

Tämän vuoden päätteeksi me kaikki tarvitsemme lisää toivoa. Siksi olemme tehneet kaikkien asiakkaidemme nimissä lahjoituksen Hope Ry:lle, joka ajaa tasa-arvoisia mahdollisuuksia kaikille nuorille lähtökohdista riippumatta. 

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, tapaamiamme ihmisiä, yhteistyökumppaneitamme ja ystäviämme tästä vaikeasta vuodesta. 

Tavataan ensi vuonna uusissa tiloissamme – heti kun se on taas mahdollista. Hyvää uutta vuotta 2021!