Generon väki tyytyväisiä töissä

Toimistomme ihmiset ovat täynnä osaamista ja potentiaalia. Tämän vuoksi meille on tärkeää ihmistemme motivoituneisuus, inspiraatio ja se, että he todella nauttivat työstään Generolla. Samasta syystä teimme kyselyn siitä, millainen Genero on työnantajana – ja kyselyn tulokset osoittivat, että olemme tehneet jotain oikein tähän mennessä. Työtyytyväisyyskyselymme näyttää, että Genero on hyvää vauhtia kehittymässä erinomaiseksi työnantajaksi. Tämä on aihe, josta todella välitämme.

Tärkeimmät kysymykset…

Kyselyyn vastasi 12 työntekijäämme. Ensimmäiseksi kysyimme, mikäli työntekijämme viihtyvät Generolla (asteikolla 1-5). Olimme erittäin iloisia huomatessamme, että useimmat työntekijät antoivat kysymykselle arvosanan 5 – keskiarvon ollessa 4.6.

Työnantajana on tärkeää tarjota ammatilliseen kasvuun kannustava ympäristö. Sen tärkeyttä emme voi liikaa korostaa, koska työntekijämme ovat niin innokkaita oppimaan ja kehittämään itseään. Kyselymme tuloksena mahdollisuus henkilökohtaiseen kasvuun Generolla sai keskiarvoltaan arvosanan 4.4, mikä on loistava pisteytys meille. Teemme jatkossakin parhaamme, jotta voimme tarjota työntekijöillemme parhaan mahdollisen ympäristön ammatilliseen kasvuun.

Mikä tekee mukavan työpaikan ja miten olemme luoneet sellaisen?

Ensinnäkin vastauksissa mainittiin työkaverit ja hyvä tiimihenki erittäin motivoiviksi tekijöiksi. Se, että aina autamme toisiamme mainittiin loistavan tiimihengen yhteydessä. Kyselymme mukaan matala organisaatiohierarkia on vahvuutemme. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikilla on mahdollisuus ilmaista mielipiteensä, ihmiset kokevat että heitä kunnioitetaan ja että olemme luoneet avoimen ilmapiirin.

Miten luonnehtisimme ihmisiä, jotka ovat töissä Generolla?

Tutkimuksemme mukaan Generon työntekijöistä heijastuu luovuus, inspiraatio ja kiinnostus omien taitojen kehittämiseen. Luovan ja ammatilliseen kasvuun kannustavan työympäristön, joka ottaa huomioon eroavaisuudet ihmisten persoonallisuuksissa, tarjoaminen ei ole helppoa. Vaikka olemmekin nuori toimisto ja meillä on vielä paljon opittavaa, olemme onnistuneet luomaan viihtyisän työpaikan näille erityisen osaaville ihmisille! Tämä on jotain, mistä todella voimme olla ylpeitä.