Generolla vietettiin Lapsi mukaan töihin -päivää

Generolla vietettiin tänään Lapsi mukaan töihin -päivää.

Moni lapsi miettii, mitä oma vanhempi tai läheinen tekee työkseen. Varsinkin asiantuntijatyön kuva voi olla pienemmille lapsille hankala hahmottaa. Järjestimme Generon molemmissa toimipisteissä teemapäivän, koska mielestämme lasten on hyvä tietää, missä aikuiset tekevät työtä ja millaista työnteko on.

– Genero on perheystävällinen työpaikka ja uskomme, että työtyytyväisyys lisääntyy kun työssä huomioidaan myös perheenjäsenet. Lapset ovat aina tervetulleita toimistollemme, Generon HR-asiantuntija Ngoc Doan sanoo.

Tuoreita ajatuksia, hyvää energiaa ja yhdessä tekemistä

Päivän suunnittelu aloitettiin hyvissä ajoin yhteistyössä Pietarsaaren toimipisteen kanssa. Pietarsaaressa päivää vietettiin jo torstaina. Tarkoituksena oli järjestää päivä, josta jää mukava yhteinen muisto.

Generolla vietettiin Lapsi mukaan töihin -päivää

Helsingissä teemapäivä alkoi klo 9:00 Growth Hacking -aamupalalla suurimmassa neuvotteluhuoneessa, jonne oli katettu aamupala. Aamupalan ohessa yksikön johtaja Mikaela Nyman toivotti lapset ja heidän huoltajansa tervetulleiksi päivään. Aamupalan jälkeen lapset vierailivat erilaisilla tapahtumapisteillä, joissa he pääsivät tutustumaan Generolla tehtävään työhön ja työntekijöihin.

Generolla vietettiin Lapsi mukaan töihin -päivää 3

Design Point -pisteen teemana oli piirtää omista unelmista totta. Tässä pisteessä sai tehdä omia visuaalisia esityksiään. Designerit Josefin Saarenpää ja Alexandra Westerback kertoivat designerin työstä ja opastivat lapsia luovan suunnittelun pariin. Pisteessä lapset saivat kokeilla siirtotatuointeja.

Generolla vietettiin Lapsi mukaan töihin -päivää 2
Designer Josefin Saarenpää laittoi lapsille siirtotatuointeja.

Copywriting-pisteessä pääsivät kirjoittamaan ja suunnittelemaan mainoksia copywriter Jarno Penttisen opastuksessa.

Generolla vietettiin Lapsi mukaan töihin -päivää 4
Copywriter Jarno Penttinen innostui laittamaan itselleenkin siirtotatuoinnin.

Taukojumppa-pisteellä jumpattiin Baby Shark -biisin tahdissa. Project assistant Sonja Peltonen veti suuren suosion saaneen tanssikoreografian, joka vaati notkeutta ja rytmitajua. Tämän jälkeen lounaaksi nautittiin Kokkikartanon kalasoppaa, makaronilaatikkoa, ja lopuksi virittäydyimme pikkujoulutunnelmaan syömällä vielä riisipuuroa tonttulakit päässä.

Generolla vietettiin Lapsi mukaan töihin -päivää 5

Senior Copywriter Mikael Bertuksen tiimi hyödynsi lasten ja nuorten raikkaita ajatuksia keräämällä niitä post-it-lapuille.
– Oli hienoa päästä suoraan vuorovaikutukseen kohderyhmän kanssa. Saimme kerättyä heiltä hyviä ideoita, Bertus sanoo.

Generolla vietettiin Lapsi mukaan töihin -päivää 9
–  Laitan tämän kuvan muistoksi yöpöydälleni kivasta päivästä, yksi lapsista huikkaa.
Generolla vietettiin Lapsi mukaan töihin -päivää 8
Jokainen sai lähtiessään työtodistuksen, ilmapallon ja polaroid-kuvan.

Kotimatkalle ja viikonlopun viettoon lähdettiin puolen päivän aikaan. Lapsien mielestä päivä on ollut kiva – jopa niin kiva, että työpaikalle olisi ollut kiva jäädä leikkimään. Pienimmät nukahtivat energisen päivän ja maittavan lounaan jälkeen rattaisiin heti, kun toimiston ovi sulkeutui.