Genero on Telma-lehden uusi tuottaja

Työsuojelurahasto ja Työturvallisuuskeskus ovat valinneet Generon uudeksi yhteistyökumppanikseen toteuttamaan työelämän kehittämiseen erikoistunutta Telma-lehteä. Genero uudistaa Telma-lehden konseptin ja vastaa 3-2021 numerosta lähtien lehden ja sen verkkosivuston telma-lehti.fi:n sisällön suunnittelusta, tuotannosta ja kehittämisestä.

”Telma-lehdellä on tärkeä rooli hyvien työelämän käytäntöjen ja tutkitun tiedon jalkauttamisessa työpaikoille. Generon innovatiivinen näkemys Telman ja telma-lehti.fi:n toimituksellisesta suunnasta sekä digitaalisten kanavien osaaminen vakuutti meidät tarjouskilpailussa”, kertovat Työsuojelurahaston toimitusjohtaja Kenneth Johansson ja Työturvallisuuskeskuksen toimitusjohtaja Rauno Hanhela.

”Jaamme täysin sydämin Telma-lehden mission suomalaisen työelämän kehittämisestä, ja on innostavaa päästä jakamaan Työsuojelurahaston ja Työturvallisuuskeskuksen osaamista sekä painetun lehden että digitaalisten kanavien kautta. Telman kohderyhmä on erittäin laaja, joten osaamisellemme erilaisista sisältömuodoista, kanavista ja sisältöjen kohdentamisesta on käyttöä. Hyödynnämme myös kasvuajatteluamme – eli tuomme datan avulla Telman hyville sisällöille lisää aktiivisia lukijoita varsinkin digitaalisiin kanaviin”, toteaa johtaja Anne Rissanen Generosta.

Telma-lehti on lukijalle maksuton ja sen voi tilata osoitteessa https://telma-lehti.fi/tilaus. Telma-lehdellä on noin 60 000 tilaajaa ja verkossa lukijoita lähes 100 000. Telma-lehteä voi lukea maksutta myös osoitteessa https://telma-lehti.fi.

Lisätietoja antavat:

Kenneth Johansson, toimitusjohtaja, Työsuojelurahasto, puh. 09 6803 3310

Rauno Hanhela, toimitusjohtaja, Työturvallisuuskeskus, puh. 0400 72 5723

Anne Rissanen, johtaja, Genero Oy, puh. 040 5219 090