Genero sijoittui sijalle 8. Great Place to Work -tutkimuksen pienten organisaatioiden sarjassa

Maailman suurin henkilöstökokemuksen tutkimustalo Great Place to Work® listasi vuoden 2020 parhaat työpaikat Suomessa eilen 18. kertaa. Juhlatilaisuus järjestettiin Messukeskuksessa.

Työpaikat arvioitiin suurten, keskisuurten ja pienten organisaatioiden sarjoissa. Genero sijoittui pienten organisaatioiden sarjassa sijalle 8.

Genero sijoittui 8. Great Place 1
Generon toimitusjohtaja Rasmus Östman iloitsee siitä, että Genero shortlistattiin mukaan.
– Emme osanneet odottaa kutsua gaalaan sillä viime vuosi oli Generolle muutoksen vuosi; yrityskaupan myötä henkilöstömäärämme kasvoi lähes puolella, uusia tiimejä muodostetiin ja muutenkin kasvu oli vauhdikasta kaikilla osa-alueilla, Östman listaa.

Keväällä tehty henkilöstökysely kuitenkin paljasti, että muutoksen ja kiireen keskelläkin työntekijät viihtyivät ja kokivat asioiden sujuvan.
HR-asiantuntija Ngoc Doanin mukaan työpaikan rakentaminen on jatkuva kehitysprosessi, jossa johdon rooli tulee näkyväksi.
– Meillä on sitoutunut johto, joka aidosti välittää henkilöstön hyvinvoinnista, Doan sanoo.

Genero vahvistui vuoden alussa A-lehdiltä ostetulla kahdeksan hengen UX-, projektijohtamisen, web- ja sovelluskehityksen, designin ja analytiikan osaajalla.
–  Generolle oli helppoa tulla, ja täällä on hyvä yhteishenki. Parhaita ovat yhteiset aamupalat, afterworkit ja työkavereiden vetämät taukojumpat. Niillä on iso merkitys työviihtyvyyteen, project manager Tiia Mannermaa sanoo.

Generolla on töissä noin 90 työntekijää, jotka työskentelevät Helsingissä, Pietarsaaressa ja Tukholmassa. Kasvaneella henkilöstömäärällä Genero pääsee tänä vuonna keskisuurten organisaatioiden sarjaan.