Genero Oy ostaa videotuotantoon keskittyneen Picturefactoryn

Genero ja Picturefactory yhteen

Markkinointitoimisto Genero on ostanut pohjanmaalaisen digitoimisto Picturefactoryn liiketoiminnan. Kaupan myötä Picturefactoryn perustajista Joni Uunilasta ja Patrik Warghista tulee Generon osakkaita.

– Tarkoituksena on vahvistaa läsnäoloamme Pohjanmaalla ja palvella alueen asiakkaita entistä paremmin. Samalla saamme palveluvalikoimaamme tänä päivänä erittäin tärkeän videotuotannon, jonka uskomme lähivuosina kasvattavan asemaansa entisestään. Sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa, juuri videot näyttävät tuovan parhaita tuloksia juuri nyt, sanoo Generon toimitusjohtaja Rasmus Östman.

Picturefactoryn osaajien vahvistaessa Generon tiimiä Pietarsaaressa, meillä on tehokas täyden palvelun markkinointitoimisto myös Pohjanmaalla. Patrik Wargh tulee työskentelemään asiakasvastaavana ja Joni Uunila projektisuunnittelijana.

Genero Pietarsaari keskittyy auttamaan alueen yrityksiä erityisesti brändistrategian ja digitaalisen markkinoinnin saralla. Palveluvalikoimaan kuuluu niin design, copywriting, verkkosivujen koodaus kuin videotuotanto ja valokuvaus.

– Pietarsaaren toimisto tulee työllistämään neljä henkeä, mutta lisähenkilöstön rekrytointi on jo suunnitteilla. Etsimme samalla uusia suurempia toimitiloja, mutta sopivan avokonttoritilan löytäminen tuntuu olevan haasteellista, kertoo hallituksen puheenjohtaja Sebastian Östman.

Genero lyhyesti:

  • 25 työntekijää (18 Helsingissä, 4 Pietarsaaressa, 1 Lontoossa, 1 Reutlingenissa ja 1 Ecuadorissa)
  • Liiketoiminta alkoi eri nimellä vuonna 2009. Genero Oy perustettiin 2011.
  • Yrityksen perustivat Jonathan Björkskog, Sebastian Östman, Rasmus Östman ja Sebra Consulting Oy.
  • Liikevaihto 2015 1,3 M€.

Picturefactory lyhyesti:

  • Kaksi omistajaa ja työntekijää Patrik Wargh ja Joni Uunila.
  • Perustettu Vaasassa 2012.

Genero Oy Ab digitaalinen markkinointitoimisto, joka aloitti toimintansa vuonna 2009. Genero keskittyy brändin vahvistamiseen ja myynnin kasvattamiseen. Yritys työllistää lähinnä Helsingissä ja Pietarsaaressa yhteensä 21 digitaalisen markkinoinnin ammattilaista: projektijohtajia, strategeja, koodareita sekä luovien ratkaisujen ja markkinoinnin toteuttajia. Generon asiakkaisiin kuuluvat mm. Snellman, AGA, Folksam, Friends & Brgrs, Mr. Panini, Kauppalehti ja Unilever. Vuonna 2015 yrityksen liikevaihto oli 1,3 M€.