Genero luo verkossa toimivan Suurtorin paikallisille kivijalkakauppiaille — haemme nyt kauppiaita mukaan

Paikalliset kivijalkakaupat ovat kärsineet koronapandemian aiheuttamista poikkeusolojen vaikutuksista asiakasvirtojen vähetessä fyysisissä myymälöissä ja kuluttajien siirtyessä verkkoon. Monella kauppiaalla ei ole olemassa olevaa verkkokauppaa, eikä heillä ole riittävästi resursseja verkkokaupan perustamiseen. Taatakseen kauppiaiden toiminnan jatkuvuuden, Genero päätti luoda digitaalisen kauppapaikan Suurtorin, joka yhdistää paikallisen kauppiaan sekä kuluttajan verkossa.

Perinteinen Suurtori digitaalisessa muodossa

Sekä Helsingissä että Turussa oli aikanaan vilkas paikallisten kauppiaiden kansoittama Suurtori. 1700-luvulla Helsingin Kauppatorin edeltäjä Suurtori sijaitsi nykyisen Senaatintorin paikalla, jossa helsinkiläiset yrittäjät ja kauppiaat myivät päivittäin tuotteitaan kaupungin asukkaille. Tori oli aikanaan paras ja oikeastaan ainoa paikka tavoittaa ostajat. Näinä poikkeuksellisina aikoina Suurtoria kaivataan jälleen suomalaisten pienyrittäjien voimien yhdistämiseksi ja sen innoittamana Genero päätti luoda Suurtorin verkkoon www.suurtori.fi

Suurtori kokoaa yhteen paikallisten kauppiaiden ja erikoiskaupan toimijoiden tarjonnan yhdelle verkkokauppa-alustalle. Alusta tarjoaa kauppiaille vaivattoman ja kustannustehokkaan tavan aloittaa sähköinen kaupankäynti. Suurtorin avulla paikalliset kauppiaat pystyvät myymään fyysisiä tuotteitaan verkossa ja asiakkaat pääsevät jatkamaan asiointia lempiliikkeissään digitaalisesti.

Etsimme nyt ensimmäisiä kauppiaita testaamaan palvelua kanssamme

Genero toivoo pääsevänsä kehittämään palvelua yhdessä kauppiaiden kanssa. Etsimme nyt kauppiaita, jotka lähtisivät kokeilemaan palvelun toimivuutta kanssamme ennen sivun lanseerausta.

Mikäli olet kauppias ja olisit kiinnostunut perustamaan oman verkkokauppasi Suurtoriin ilmaiseksi, laitathan viestiä osoitteeseen sonja.peltonen@genero.fi ja projektikoordinaattorimme Sonja ohjeistaa sinua eteenpäin.

Lisäinfoa aiheesta löydät täältä.