Genero kasvaa ja haastaa

Markkinointi & Mainonta julkaisi tänään Toimistojen 50 -listan. Lista kertoo Generon kannalta erityisen hyviä uutisia; Genero mainitaan sekä kannattavimpien toimistojen että kovimpien kasvajien listalla. Genero kasvoi viime vuonna merkittävästi yhdessä kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidensa kanssa parantaen kannattavuuttaan. Yrityksen liikevaihto kasvoi vuoden 2018 joulukuussa edellisvuoteen verrattuna 1,5 miljoonaa euroa.

– Olemme onnekkaita, että olemme saaneet kasvaa ja menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Heillä on esimerkillistä rohkeutta heittäytyä mukaan ja kokeilla uusia markkinointitapoja. Kiitos menestyksestä kuuluu henkilöstömme ohella ehdottomasti asiakkaillemme, jotka luottavat tapaamme tehdä kasvumarkkinointia, toimitusjohtaja Rasmus Östman sanoo.

Kasvun ja menestyksen turvin Generolla on voitu aidosti keskittyä ratkomaan asiakkaiden haasteita ja ongelmia.

Kuluneena vuonna Generon henkilöstömäärä on kasvanut, ja Helsingin ja Pietarsaaren toimistoissa työskentelee yhteensä n. 50 työntekijää.
– Rekrytoinnit ovat investointi tulevaisuuteen. Hyvää tulosta ei voi syntyä ilman osaavia ja motivoituneita työntekijöitä, Östman toetaa.