Genero Crew saa vahvistuksia – tervetuloa Linda Kass!

Meidän joukkoomme on jälleen saapunut uusi osaaja. Saammeko esitellä Pietarsaaren toimiston uusi Project Manager, Linda Kass!

Linda aloitti Generon Pietarsaaren toimistossa elokuun puolessa välissä, joten hänen matkansa Generolla on vasta alussa. Miten päädyit hakemaan Generolle?

– Näin Facebookissa ilmoituksen, jossa Genero etsi uutta Project Manageria Pietarsaareen. Vierailin Generon verkkosivuilla lukeakseni hieman lisää työtehtävästä ja yrityksestä ylipäänsä. Mietin monta päivää millaista työ Generolla mahtaisi olla, kunnes viimein rohkaisin itseni ja soitin Rasmukselle. Puhelun jälkeen lähetin työhakemukseni, Linda kertoo.

Hyvä fiilis seurasi ensimmäisestä haastattelusta lähtien

Pian hakemuksen lähettämisen jälkeen Linda sai puhelun, jossa hänet pyydettiin haastatteluun. Ensimmäisen haastattelun jälkeen tunnelma oli korkealla. Lindalle jäi hyvä fiilis. Tunne oli selvästi molemminpuolinen, sillä muutaman päivän päästä hän tapasi lisää porukkaa Generon Pietarsaaren Crew’sta. Generolla on tapana tavata sopiva työnhakija useampaan otteeseen, jotta myös työnhakija saa selkeämmän käsityksen siitä, onko paikka mieleinen.

Kuten tästä jutusta voi päätellä, niin Linda sai paikan. Hän aloitti työt Generon Pietarsaaren toimistolla elokuussa 2018. Miten alku on lähtenyt käyntiin?

– Alku on ollut ihan mahtava. Minulla on ollut todella tervetullut olo ihan alusta asti. Koen olevani onnekas, koska olen päässyt tekemään töitä todellisten ammattilaisten kanssa, Linda aloittaa.

– Kaikki ovat olleet kanssani kärsivällisiä ja he ovat jaksaneet vastata kaikkiin kysymyksiin, joita minulla on riittänyt, Linda jatkaa iloisesti.

Ensimmäisen kuukautensa aikana Linda on omien sanojensa mukaan oppinut paljon uutta ja tavannut runsaasti uusia ihmisiä, niin työkavereita kuin Generon asiakkaitakin.

– Olen tavannut Generon nykyisiä asiakkaita, mikä on ollut todella mielenkiintoista. Olen myös ollut useissa tapaamisissa meidän potentiaalisten uusien asiakkaiden kanssa, Linda kommentoi työtehtäviään.

Generolla suunta on aina eteenpäin ja kohti parempia ratkaisuja. Sen vuoksi Linda on ensimmäisten viikkojen aikana pohtinut projektinhallintaa ja erityisesti sitä, kuinka eri projektien aikana voitaisiin parhaalla mahdollisella tavalla auttaa asiakasta sekä koko Genero Crew’ta.

Kiinnostuitko Generosta?

Linda ja muut Crew:n jäsenet ovat Generolle erittäin tärkeitä. Siksi työssä viihtyminen on meille sydämen asia. Lue lisää Generon kulttuurista. Jos työskentely meillä kiinnostaa, tutustu ihmeessä avoimiin työpaikkoihimme!