Amazon saapuu Pohjoismaihin!

Amazon on vahvistanut avaavansa paikallisen verkkokaupan Ruotsiin. Tarkkaa päivämäärää ei ole vielä ilmoitettu, mutta arvioiden mukaan, Ruotsin Amazon markkinapaikka julkaistaan muutaman viikon kuluessa.

Ruotsin median mukaan Amazon rakentaa logistiikkakeskusta Ruotsiin, joka voisi merkitä Amazonin toiminnan laajentumista muihinkin Pohjoismaihin, kuten Norjaan, Suomeen ja Tanskaan.

Amazon, uhka vai mahdollisuus?

Amazon tarjoaa kuluttajille alhaisia hintoja, laajaa valikoimaa ja nopeita toimitusaikoja.

Amazonin lanseeraus pitäisi olla jokaisen kulutustuotteita myyvän johtoryhmän pöydällä. Mikäli se ei ole, nyt olisi korkea aika aloittaa keskustelu Amazonin tarjoamista mahdollisuuksista ja / tai uhista.

Amazon tulee muovaamaan kuluttajatuotteiden markkinoita sekä hintakilpailua. Vaikutukset tulevat koskettamaan erityisesti yrityksiä, joilla on laaja tuotevalikoima, myyvät myymälöiden kautta, eivätkä omista omia tavaramerkkejä. Toisaalta, Amazon tulee kasvattamaan koko sähköisen kaupan markkinoita.

Amazon on tavaramerkkiä omistaville yrityksille erinomainen väylä tavoittaa uusia markkinoita ja asiakkaita, laajentaa brändin tunnettuutta, sekä kasvattaa myyntiä.

Amazonin B2B-markkinapaikka tarjoaa myös B2B-yrityksille erinomaisen mahdollisuuden laajentaa toimintaansa uusille markkinoille.

Genero on kevään aikana suunnitellut ja kehittänyt palvelupaketin, jolla autamme yrityksiä kasvamaan ja menestymään Amazonissa. Palvelu on otettu hyvin vastaan, ja olemme sen kautta huomanneet kuinka Amazon on luonut suurta kiinnostusta yritysten keskuudessa.

Haluatko kuulla lisää Amazonista?
Ota minuun yhteyttä tänään sebastian.ostman@genero.fi tai +358 50 3084 196. Voit myös lukea lisää meidän Amazon palveluista.