Näin saat kotisivut tukemaan yrityksesi liiketoimintaa

Growth marketing Growth hacking Design & Copywriting Koodaus

Harkitsetko yrityksesi kotisivujen uudistamista? Tässä vinkkejä, joilla saat kotisivusi kytkettyä tiukasti yrityksesi liiketoimintatavoitteisiin. Näiden ohjeiden avulla voit suunnitella kotisivut, jotka tuovat yrityksellesi lisää myyntiä ja kasvua.

Olemme koonneet sinulle tämän blogin lisäksi syvällisemmän oppaan, jonka avulla toteutat yrityksesi kotisivu-uudistuksen fiksusti. Lataa ilmainen opas tästä:

 

LATAA OPAS

 

Mieti vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi haluat yrityksellesi nettisivut? Myynnin kasvattaminen lienee tavallisin syy, mutta niitä voi olla myös muita.
  • Mitä yrityksesi myy?
  • Kuinka yrityksesi eroaa kilpailijoista?
  • Kuinka aiot viestiä yrityksestäsi, tuotteistasi tai palveluistasi?
  • Mille kohderyhmille haluat viestiä?

Vastausten avulla voit luoda uusille kotisivuillesi toimivan konseptin.

 

Näin saat kotisivut tukemaan yrityksesi liiketoimintaa 2

 

Hyvä sivustorakenne parantaa käyttökokemusta

Kotisivujesi käytettävyys on tärkeää, ja avain sujuvaan käytettävyyteen on hyvä sivustorakenne. Kun tarjoat oikeaa tietoa oikeassa paikassa, kävijä löytää etsimänsä. Asetu kotisivujasi käyttävän henkilön asemaan. Mieti, mitä vierailija, potentiaalinen ja nykyinen asiakkaasi pitää tärkeänä? Mitkä asiat voisivat auttaa sinua saamaan nettisivuilla vierailevasta myös asiakkaan? Fiksu sivustorakenne ohjaa käyttäjää kohti yrityksesi tavoitteita.

 

Lisää liikennettä hakukoneoptimoinnilla

Uusien kotisivujen kehittäminen on yrityksellesi suuri investointi. Siksi sivustosi on erittäin tärkeä optimoida ennen kaikkea käyttäjiä, mutta myös hakukoneita varten. Hakukoneoptimoinnilla saat lisää ilmaista liikennettä sivustollesi. Tavoite on saada sivusi Google-haun sijoille 1–3. Näin saat lisää oikeanlaisia vierailijoita sivustollesi.

 

Keskity kotisivujesi ulkoasuun ja sisältöön vasta tässä vaiheessa

Kun tavoitteet, sivustorakenne ja hakukoneoptimointi on tehty, on vihdoin aika miettiä yrityksesi kotisivujen ulkoasua ja sisältöä.

 

Näin saat kotisivut tukemaan yrityksesi liiketoimintaa 3

 

Julkaisualustan valinta yksi tärkeimmistä päätöksistä

Työskentelemme Generolla pääasiassa WordPress- ja Drupal-alustoilla. WordPress ja Drupal ovat hyvin suosittuja avoimen lähdekoodin alustoja, joiden kanssa et sitoudu nettisivut kehittäneeseen toimistoon, etkä maksa vuosittaisia tai kuukausittaisia lisenssimaksuja. Suosittelemme WordPress-alustaa pienille tai keskisuurille yrityksille, jotka haluavat itse tuottaa sisältöä, ja joilla ei ole monimutkaisia teknisiä vaatimuksia. Drupal puolestaan sopii yrityksille, joilla on monimutkaisempia tarpeita.

 

Paljonko kotisivut maksavat?

Uusien kotisivujen hintahaitari on suuri. Kehitys voi maksaa muutamasta tuhannesta eurosta useaan sataan tuhanteen euroon asti. Noin 10 000 eurolla saat kotisivut, joiden toteutuksessa ei ole hyödynnetty teknisiä erityisratkaisuja. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi, että käytät kotisivujesi kehittämiseen hieman tätä enemmän aikaa ja rahaa.

Nettisivujen teossa on tärkeää, että panostetaan riittävästi suunnitteluun ja sisältöön. Tämä vie aikaa. Mikäli suurimmat paukut pistetään pelkästään ulkoasuun, saat kyllä kauniit nettisivut, mutta tuottavatko ne tulosta? Riittävällä panostuksella saat luotua sivuston, joka kuvastaa brändiäsi ja auttaa yritystäsi saavuttamaan myös liiketoimintatavoitteet.

 

Etsitkö kumppania yrityksesi kotisivujen uudistusprojektiin?

Genero on yrityksesi apuna kotisivujen uusimisessa, mikäli kaipaat ammattilaisen apua. Suunnittelemme kotisivuja, jotka tuovat lisää konversioita, liidejä ja myyntiä asiakkaillemme. Uudistimme äskettäin myös omat kotisivumme. Käy katsomassa erityisesti referessimme! Niistä voit saada arvokkaita vinkkejä kotisivujesi tuloksellisuuden parantamiseen.

Nettsivu Opas

Lataa opas: Näin toteutat fiksumman kotisivu-uudistuksen

Haluatko tietää aiheesta enemmän?
Olemme koonneet sinulle kattavan oppaan, jonka avulla toteutat omalle yrityksellesi fiksumman kotisivu-uudistuksen. Lataa ilmainen opas tästä: