Miksi yritysvideoihin kannattaa panostaa?

Growth marketing Design & Copywriting

Paljastamme tässä jutussa kaikki tärkeimmät syyt, miksi yrityksesi kannattaa ottaa videotuotanto haltuun.

Video on sisältömarkkinoinnin kuuma trendi! Yritysvideoiden teko kuulostaa hankalalle, joten siksi kaikki yritykset eivät vielä ole ryhtyneet tuottamaan niitä. Tämä on ensimmäinen erinomainen syy, miksi sinun yrityksesi tulisi panostaa videoiden tekoon. Paljastamme tässä jutussa myös kaikki muut tärkeimmät syyt, miksi yrityksesi kannattaa ottaa videotuotanto haltuun.

 

MIKÄ TEKEE VIDEOFORMAATISTA NIIN TEHOKKAAN?

Maailman tietomäärä on niin valtava, että yliannostusriski on alati läsnä. Videoiden visuaalinen sisältö on helposti prosessoitavaa. Video on kuin raikas tuulahdus informaatiomäärän äärettömyydessä. Siksi video on formaattina toimiva!

Katso, miten DSV pistää tulemaan vaihtaessaan tuulivoimalaan turbiinia tällä videolla.

 

 

Videot ovat tämän ajan suuri ilmiö, ja kriittinen osa yritysten sisällöntuotantoa ja markkinointiviestintää. Jos yritykselläsi ei vielä ole videoita, jäät jostain merkittävästä paitsi! Haluatko tehdä videoita kanssamme?

Yritysvideoilla on hyvä vaikutus yrityksesi myynti- ja markkinointitoimiin. Videot lisäävät yleisön tietoisuutta ja luottamusta brändiäsi kohtaan.

Vaikutuksen tekeminen on vielä helppoa, kun kaikki yritykset eivät ole heränneet videoiden tekoon.  

Ihmiset tykkäävät katsoa videoita. Katsojan huomio ja tarkkaavaisuus, pysyy erittäin hyvin kiinni videossa. Uskoisitko, että videoita katsotaan lähes loppuun asti?

Suurin osa meistä katsoo videoita jo lähes päivittäin. Yrityspäättäjätkin katsovat videoita viikoittain!

Yritysvideot ovat hyvää sisältöä potentiaalisille sekä nykyisille asiakkaillesi ja yritystäsi fanittaville seuraajille. Videot uppoavat! Tässä luultavasti syy sille, miksi videot ovat niin suosittuja.

Visuaalinen video on sitouttava vuorovaikutusmuoto. Videoiden avulla luot tunnetason kontaktin, jonka on todettu toimivan hyvin markkinoinnissa.

Kaipaatko lisää vuorovaikutusta asiakkaidesi kanssa? Vastaus on silloin video. Videoita jaetaan auliisti eteenpäin, jopa helpommin kuin tekstiä.

Video on muutenkin kiilannut jo tekstisisällön suosion tasolle, ehkä jopa ohi.
Hyödynnä videoita digitaaliseen markkinointiin, myyntiin sekä viestintään. Voit hyödyntää yritysvideoita ostopolun jokaisessa vaiheessa.

 

Yritysvideot teknologian siivittämässä nosteessa

Google tykkää videoista. Videoilla on suora yhteys hakutuloksiin. Googlen algoritmi suosii videoita, ja hakukoneoptimointi, eli SEO, paranee videoiden kautta. Videot tuovat helposti lisää liikennettä yrityksesi nettisivuille.

Videopalvelu YouTube on maailman toiseksi käytetyin hakukone, heti Googlen jälkeen. Älä aliarvioi YouTuben merkitystä, vaan hyödynnä sitä!

Facebook boostaa videoita, ja on kertonut panostavansa videoteknologian hyödyntämiseen entistäkin enemmän. Olet varmasti tutustunut jo Facebookin autoplayhin, jonka avulla videot käynnistyvät automaattisesti äänettöminä. Entä, jos tämä on vain alkusoitto videoiden voittokululle?

Videot toimivat erinomaisesti myös sähköpostimarkkinoinnissa. Sähköpostin avausprosentti nousee, kun mainitset otsikossasi sanan video. Video vähentää myös sähköpostitilausten peruutuksia. Kokeile vaikka!

Tiesitkö myös sen, että videot boostaavat konversioita nettisivuilla? Saat videoiden avulla potentiaaliset asiakkaasi helpommin tekemään haluamiasi asioita, kuten lataamaan yrityksellesi tärkeän oppaan, joka voi johtaa myyntiin.

 

Lisää myyntiä yritysvideoilla!

Summa summarum: Video lisää myyntiä, ja videossa on hyvä ROI. Videoihisi sijoittama rahallinen panos tuottaa lisää myyntiä. Voimme todistaa tämän sinulle konkreettisin luvuin. Aloita videoiden teko siksi nyt!

Autamme täällä growth marketing -toimisto Generolla mielellämme yritysvideoiden teossa. Myynnin kasvattaminen ohjaa meitä vahvasti videoiden teossa.