Mietitkö videomarkkinointia yrityksellesi?

Design & Copywriting

Oletko päättänyt panostaa videomarkkinointiin mutta mietit, kenet valitsisit yhteistyökumppaniksi? Lue, miten löydät hyvän kumppanin! 

Videoiden tekijöitä on paljon, mutta mistä löytyy sellainen yhteistyökumppani, joka osaa videoiden teon ohella myös markkinoida niitä tuottoisasti? Tässä hieman vinkkejä, joiden avulla löydät yrityksellesi hyvän kumppanin yrityksesi videomarkkinointiin.

Olemme täällä Generolla tehneet rutkasti tuottoisia videoprojekteja asiakkaillemme – jo lähes sata. Asetamme aina asiakkaamme tarpeet etusijalle ja paneudumme jokaisen asiakkaan tarpeisiin, jotta saat videomarkkinoinnistasi maksimaalisen tuloksen!

 

Emme halua tehdä vain hienoja videoita, vaan haluamme paneutua asiakkaan toimialaan, jotta voimme viestiä sen, mitä asiakas todella haluaa kertoa, ja saada näin merkittäviä tuloksia aikaan.

Patrik Wargh, Account manager & Partner

Miten valita oikea kumppani videomarkkinointiin?

Olet päättänyt tehdä yrityksellesi videoita, ja sinulla on videoihin jopa hyvä ideakin, mutta kenet valitsisit videoidesi tekijäksi? Sopivan yhteistyökumppanin etsintä ei ole helppoa, mutta pieni panostus etsintään maksaa itsensä helposti takaisin, jos videosi saadaan tuottoisasti jakoon suurelle ja oikealle yleisölle, ja yhteistyö on sulavaa yhteistyökumppanisi kanssa.

Mainosvideot voivat olla usealla tavalla tuottoisia. Siksi on tärkeää valita sellainen yhteistyökumppani, joka tekee oikeanlaisia videoita, ja osaa markkinoida niitä oikealle yleisölle. Jos löydät hyvän yhteistyökumppanin, voi käydä niin onnekkaasti, että moni potentiaalinen asiakas näkee videosi, ja jakaa niitä vielä eteenpäin.

Varmista myös, että yrityksesi ja kumppanisi kemiat kohtaavat, kommunikaatio on sujuvaa, ja että budjetti on sopiva juuri sinun yrityksesi videomarkkinointiin.

Kun olet rajannut potentiaaliset yhteistyökumppanisi kolmeen, tapaa heidät, jolloin saat paremman kuvan heidän toiminnastaan. Samalla sinä ja yhteistyökumppanisi saatte paremman kuvan videoprojektisi tavoitteista ja minkälainen videomarkkinointi on siihen kaikkein sopivin.

 

 Snellman Genero Facebook videomarkkinointi.jpg

Tässä yksi esimerkki Generon onnistuneesta videomarkkinoinnista Snellmanin kanssa.

 

Genero on tehnyt runsaasti luovia ja korkealaatuisia videoita, joita on hyödynnetty eri aloilla toimivien asiakkaidemme videomarkkinoinnissa. Ostimme vuonna 2016 Picturefactoryn, jolla on pitkä kokemus alalta ja lähemmäs sata videotuotantoa takanaan. Meillä on vahva usko videoiden hyödyntämiseen markkinoinnissa, siksi ostimme yrityksen.

Tässä vielä toinen makupala: 

 

Picturefactoryn perustaja ja Generon account manager sekä osakas Patrik Wargh avaa Generon videomarkkinointia ja videotuotantoa seuraavalla tavalla: 

“Emme halua tehdä vain hienoja videoita, vaan haluamme paneutua asiakkaan toimialaan, jotta voimme viestiä sen, mitä asiakas todella haluaa kertoa, ja saada näin merkittäviä tuloksia aikaan.”

Haluamme ymmärtää asiakkaan alaa, jotta voimme tehdä oikeita asioita ja tuottaa merkittävää tulosta asiakkaallemme. Meillä asiakkaan tarpeet ja toiveet tulevat aina ensimmäisenä. Meillä on vankka kokemus videoiden tuottamisesta nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Saat meiltä myös valokuvauspalveluita!

Parhaimmassa tapauksessa hyvän partnerin valinta saattaa johtaa pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Näin videomarkkinointia ylläpidetään ja optimoidaan parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Generosta yhteistyökumppani yrityksesi videomarkkinointiin

Tie Generolle on lyhyt! Ole yhteydessä Sebastian Östmaniin, joka on Generon COO ja perustajajäsen! Ole yhteydessä sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla. Saat meiltä tarjouksen heti kun saamme tarpeeksi kattavan kuvan videoprojektistasi.