Harkitsetko kotisivuja yrityksellesi?

Koodaus

Kysymyksiä kotisivuista

 

Harkitsetko kotisivujen tilaamista, mutta olet kuullut että kotisivujen maksavat paljon ja ovat iso projekti? Älä hätäile, vaan ota muutama minuutti aikaa ja lue alla olevat kysymykset läpi.

Mikäli sinulla on kiire etkä kerkeä lukemaan pidemmälle tällä kertaa, ota numeromme ylös ja soittele kun sinulle sopii.
Yleisimmät kysymykset kotisivuista:

 

Mitä kotisivut ovat?

Kotisivut ovat joukko sivuja (usein muotoiltua tekstiä ja kuvia) yhdessä tai useammassa serverissä, joka on yhdistetty esim. internetiin. Jotta sivuihin päästäisiin helpommin käsiksi, tilataan nimipalvelin, joka osoitetaan kotisivuihin. Tilatessasi sivut meiltä saat myös nämä palvelut.

 

Mitä on sisällönhallinta?

Kotisivut kannattaa pitää ajan tasalla, koska ne toimivat käyntikorttina yrityksellesi. Ajan tasalla olevat kotisivut parantavat yrityksesi näkyvyyttä hakukoneissa. Sisällönhallinnan avulla pystyt itse kätevästi hallitsemaan niitä osia kotisivusi sisällöstä mitä tarvitset. Esimerkiksi kuvat ja uutiset pystyt helposti päivittämään kotisivuillesi.

 

Miksi tarvitsen kotisivuja?

Kuten jo yllä mainittu, kotisivut ovat nykypäivän käyntikortti. Kotisivuilta katsotaan yrityksen yhteystiedot ja tietoa yrityksen tarjoamista palveluista.

 

Kuinka kauan kotisivujen tekeminen kestää?

Tämä riippuu hyvin paljon kotisivujen laajuudesta, eli onko kyseessä pelkkä ”käyntikortti” vai monimutkaisempi sivusto, kuten verkkokauppa.

 

Mitä kannattaa miettiä kotisivuja tilatessa?

Miksi tilaat kotisivut? Toimivatko sivut pääasiassa käyntikorttina vai haluatko lisätä myyntiä? Onko tärkeää että sivustosi löytyy hakukoneista? Onko sinulla valmis brändi tai valmiita tuotteita, joiden rinnalle kotisivut rakennetaan?

 

Millä tavalla voin asiakkaana nopeuttaa kotisivujen tekoa?

Kotisivujen tekoa voit nopeuttaa tekemällä tai miettimällä sisältöä ennen tilaamista. Yrityksesi kotisivuille tulee melko varmasti esim. ”Tietoa yrityksestä” -osio. Kerää faktat ja kirjoita pieni teksti, jota voimme jälkeenpäin jalostaa sellaiseksi että hakukoneet löytävät sivustosi. Kuvat ovat tärkeä osa yrityksesi kotisivuja ja voit itse ottaa kuvia kotisivuillesi.

 

Mistä kotisivujen hinta syntyy?

Kotisivujen hinta syntyy työtunneista. Tuntimäärä arvioidaan alussa ja hinta määräytyy sen mukaan.

Nettisivu Opas

Lataa opas: Näin toteutat fiksumman kotisivu-uudistuksen

Haluatko tietää aiheesta enemmän?
Olemme koonneet sinulle kattavan oppaan, jonka avulla toteutat omalle yrityksellesi fiksumman kotisivu-uudistuksen. Lataa ilmainen opas tästä: