Genero koodaajan näkökulmasta

Koodaus Genero Crew

Olen Marcus Aschan ja olen ollut Generolla töissä vuodesta 2013. Koodaajana olen saanut olla projekteissa mukana alusta loppuun ja usein omalla kohdallani työt jatkuvat vielä lanseerauksen jälkeenkin mm. erilaisten kehitystoimenpiteiden parissa.

 

“Generolla saa kiinnostavia tehtäviä

heti alusta alkaen”

 

developer marcus smiling genero
Marcus Aschan, Developer

 

Generolla koodarille annetaan vastuuta ja niinpä tunnen olevani tärkeä osa tiimiä. Lisäksi saan työskennellä riittävän itsenäisesti ja minulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa prosesseihin ja työn kulkuun. Koodaajaan työtehtävät ovat monipuolisia ja esimerkiksi itse olen keskittynyt pääosin Drupal-ympäristöön. Ja kollegat? Työkaverit ovat avuliaita ja hierarkia on matala.

 

“Saan työskennellä itsenäisesti

ja minulla on hyvät mahdollisuudet

vaikuttaa prosesseihin”

 

Nyt täällä olisi tarvetta uudelle koodaajalle, jolta löytyisi myös tuoreita ideoita asiakkaidemme auttamiseksi. Kannattaa laittaa hakemusta tulemaan, etenkin jos haluaa käydä heti käsiksi kiinnostaviin ja vastuullisiin tehtäviin.

 

Kolme syytä hakea Generolle:

  1. Työtehtävät: Mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät motivoivat
  2. Ilmapiiri: On helppo viihtyä osana Genero Crew:ta
  3. Matala hierarkia: Vastuullinen asema ja mahdollisuus vaikuttaa prosesseihin


Haemme parhaillaan Generolle Senior Web Developeria ja harjoittelijaa! Oletko sinä tai kenties joku ystävistäsi valmis ottamaan haastetta vastaan? Lue lisää ja hae tästä! Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.