Genero – The Growth Marketing Co.

Growth marketing Genero Crew

Lähes päivittäin Generon perustamisesta lähtien olemme miettineet, millainen toimisto olemme ja millainen haluaisimme olla. Viimeiset kahdeksan vuotta olemme kutsuneet itseämme digitaaliseksi mainostoimistoksi. Jotain on kuitenkin tuntunut koko ajan puuttuvan.

Tavoitteemme on aina ollut sosiaalisen median hyödyntäminen tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Heti alusta asti meille on ollut selvää, että menestyäkseen sosiaalisessa mediassa yrityksellä täytyy olla selkeä brändi- ja viestintästrategia sekä kyky tuottaa hyvää sisältöä. Siksi olemme päättäneet tarjota koko paketin strategiasta toteutukseen.

Generossa työskentelee strategian, designin, copywritingin, koodaamisen ja growth hackingin ammattilaisia. Vaikka osaamisemme ja vahvuusalueemme eroavat paljonkin toisistaan, meitä kaikkia yhdistää yksi asia: me haluamme tehdä mitattavia tuloksia ja saavuttaa ne tavoitteet, jotka yhdessä asiakkaan kanssa olemme asettaneet.

Datalähtöinen markkinointi vaatii nöyryyttä. Ei saa sortua kuvittelemaan, että omat ideat ovat aina niitä parhaita. Luovan suunnittelijan on todella helppo jumittua suunnittelemaan vain itselleen tai kollegoilleen. Sen sijaan täytyy keskittyä siihen, mistä kohderyhmä pitää ja mitä se haluaa. Kuten eräs kokenut strategi on sanonut, parhaat ideat pohjautuvat maalaisjärkeen.

Me Generon perustajat olemme yrittäjiä. Meidän intohimomme on rakentaa yrityksiä ja auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa. Meille ei ole tärkeää voittaa mainosalan palkintoja, vaikka kilpailuhenkisiä olemmekin. Meitä inspiroi enemmän asiakkaidemme menestys. Siihen perustuu kaikki tekemisemme, ja sen vuoksi “Genero – The Growth Marketing Co.” tuntuu paljon paremmalta kuin digitaalinen mainostoimisto.