Junior Copywriter / Content marketer (haku päättynyt)

Työpaikat

Me Generolla autamme asiakkaitamme markkinoinnissa ja myynnin kasvattamisessa olipa kyse sitten laajamittaisesta uudelleenbrändäyksestä, verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta tai vaikkapa lanseerauskampanjasta. Etsimme aina parhaita ratkaisuja, kokeilemme, analysoimme ja toisinaan toteutamme hyviä ideoita hyvinkin nopeassa aikataulussa. Mainoskilpailujen voittamisen sijaan meille ylävitosten arvoisia ovatkin työmme tuloksiin tyytyväiset asiakkaat.

Generon kasvaessa yksi asia ei muutu. Haluamme edelleen luoda täysin uudenlaisen markkinointitoimiston, joka tunnetaan tuloksistaan. Mikäli olet valmis haasteeseen, tervetuloa Generolle!

Junior Copywriter / Content marketer Pietarsaareen

Haemme taitavaan tiimiimme ammattitaitoista ja idearikasta suomenkielistä junior copywriteria. Etsimämme henkilö on teräväkynäinen kirjoittaja jolla on halu oppia enemmän sisällöntuotannosta verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan.

Työtehtävä:

Työtehtävässäsi ideoit ja tuotat tekstejä verkkosivuille, digitaaliseen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan, mutta tarvittaessa myös perinteisiin medioihin. Olet mukana luomassa viestintäkonsepteja, puhallat brändien tarinat eloon ja ripottelet pilkut kohdalleen. Olet uuden polven tekstityöläinen, jolta luonnistuu luovan brändityön lisäksi digitaalisten markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus sekä hakukoneoptimoinnin perusteet.

Tarjoamme:

Mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, joka sopii kunnianhimoiselle tekijälle
Monipuolisia toimeksiantoja Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla
Innostavan ja joustavan työyhteisön
Odotamme:

Erinomaisia viestintätaitoja suomeksi. Plussaa jos on myös ruotsinkielentaidot.
Kykyä luoda sujuvaa, myyvää ja innostavaa tekstiä aiheesta riippumatta
Tarkkuutta, tehokkuutta ja paineensietokykyä
Kokemusta sisällön tuottamisesta sosiaaliseen mediaan (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Youtube jne.)

 

Genero Pietarsaaren toimisto Genero Pietarsaaren toimisto

 

Mikäli kiinnostuit, toimi nopeasti! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa TÄSTÄ.

 

Mikä Genero?

Genero Oy on vuonna 2009 toimintansa aloittanut digitaalinen markkinointitoimisto, joka keskittyy brändien rakentamiseen ja myynnin kasvattamiseen. Yrityksen palveluksessa on yhteensä 25 henkilöä Helsingissä ja Pietarsaaressa. Asiakkaisiin kuuluvat mm. Snellman, AGA, Folksam, Friends & Brgrs, Mr. Panini, MUSH, Kauppalehti ja Unilever. Vuonna 2016 Generon liikevaihto oli n. 1,9 miljoonaa euroa.

www.genero.fi
https://www.facebook.com/GeneroDigital
https://twitter.com/GeneroDigital
https://instagram.com/generodigital/
https://www.linkedin.com/company/genero-digital-agency