MB-Mobile – Autonmyynnin, oman median ja markkinoinnin alusta

187 %
Enemmän kävijöitä
100 %
Orgaaninsen liikenteen kasvu
1000 %
Liidit nettisivuilta

MB-Mobile on kokkolalainen autokauppa, joka myy uusia ja käytettyjä autoja sekä tarjoaa huoltopalveluita. Monien muiden autokauppojen tavoin heillä oli käytössään verkkoalusta, jolla liike esitteli myynnissä olevia autojaan. Alustan ikä ja heikko muunneltavuus oli osoittautunut ongelmaksi. Vanha sivusto ei mahdollistanut Google-näkyvyyttä vaihtoautoille tai automerkeille. Asiakas tarvitsi tuoreen näköisen sivuston, jolla voisi markkinoida uusia autoja ja myydä vaihtoautoja sekä hankkia myyntiliidejä.

Ensiapuna rakensimme WordPress-pohjaisen blogialustan, jolla uusia automalleja ja niihin liittyviä palveluita voitaisiin esitellä. Vanhaa sivustoa pidettiin aluksi yllä blogin rinnalla.

Sen jälkeen loimme toiminnon, joka tuo autojen tiedot suoraan asiakkaan varastojärjestelmästä ja luo WordPressiin räätälöityjä autosivuja, jotka sisältävät kaiken tarvittavan tiedon erinomaisen autonhakuportaalin rakentamiseen.

Rakensimme myös hakutoiminnon, jonka avulla käyttäjät voivat hakea autoja esimerkiksi korityypin, merkin, hinnan, ajettujen kilometrien ja lukuisten muiden ominaisuuksien perusteella.

 

Uusi sivusto sisältää sekä tietoa ja markkinointimateriaalia uusia autoja varten että mahdollisuuden etsiä laadukkaita vaihtoautoja. Tutustu vaihtoautot -sivustoon tästä.

Koko sivusto konversio-optimoitiin. Uusille autopostauksille voidaan automaattisesti generoida Facebook-mainoksia, kun ne täyttävät tietyt käyttäjäkohtaiset kriteerit.

Lanseerauksen jälkeen verkkosivuston kävijämäärä ja sivuston kautta saatujen myyntiliidien määrä on noussut merkittävästi.

Tulokset 2017 vs 2016

Kävijämäärä on noussut 187 % ja orgaaninen liikenne pelkästään Googlesta on kaksinkertaistunut. Sivulle luotujen uusien konversiopisteiden ja tarkemman mittauksen ansiosta suoraan verkkosivuilta tulleiden liidien määrä on kasvanut yli 1000 %.

Tekniset jutut

  • Sivusto ja pluginit varustettiin capistrano-, composer-, yarn- ja webpack-työkaluilla, jotta tuoreimpien päivitysten asentaminen palvelimelle onnistuu yhdellä komennolla.
  • Sivuston teema luotiin Timber/SASS:lla.
  • ACF, räätälöidyt sisältötyypit, ajastetut tuonnit, autojen dynaaminen filtteröinti, livechat, joka aktivoituu, kun asiakas katselee tietyn ajan tiettyä autoa.

Katso lisää: MbMobile.fi