Jake Rakennus – selkeyttä brändistrategiaan, uudet verkkosivut ja lisää näkyvyyttä

Taustaa

Jake Rakennus on Pietarsaarelainen kodinrakentaja, jonka laadukkaat talot kestävät tulevillekin sukupolville. Jake Rakennus haluaa tarjota ennen kaikkea laadukasta ja ympäristöystävällistä rakennuspalvelua.

Pietarsaaressa Jake Rakennuksella on vahva jalansija, mutta yrityksen tavoitteena oli saada näkyvyyttä myös muualla. Tämän lisäksi Jake Rakennus halusi selkeyttää brändistrategiaansa ja murtaa ihmisten ennakkoluuloja puutalorakennusta kohtaan. Vanhat verkkosivut eivät enää palvelleet liiketoimintaa siten, kuin yritys halusi, joten edessä oli myös verkkosivujen uudistus.

Nämä haasteet voittaakseen Jake Rakennus ja Growth marketing Co. Genero aloittivat yhteistyönsä vuonna 2018.

Workshopeilla selkeyttä brändistrategiaan

Jotta brändistrategiaa pystyy selkeyttämään, on oltava hyvin perillä yrityksen lähtökohdista ja tavoitteista. Tästä syystä kokoonnuimme yhteen ja järjestimme asiakkaan kanssa erilaisia workshopeja. Workshopit olivat erittäin hyödyllinen tapa aloittaa yhteistyö ja tutustua Jake Rakennuksen toimintaan. Workshopien perusteella esitimme Jake Rakennukselle ehdotuksia, joiden avulla uskoimme pääsevämme asetettuihin tavoitteisiin.

Kiteytimme muun muassa heidän bränditarinansa, brändilupauksensa sekä missionsa.

Jake Rakennus - selkeyttä brändistrategiaan, uudet verkkosivut ja lisää näkyvyyttä 2

Uudet, selkeät ja tavoitteelliset verkkosivut

Aloitimme uusien verkkosivujen suunnittelun asettamalla tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa. Verkkosivut suunniteltiin siten, että sivusto tukee yrityksen myyntiä sekä uusien potentiaalisten asiakkaiden ja laadukkaiden liidien tuottamista. Ennen käytännön toteutusta, analysoimme vanhan verkkosivun ja tunnistimme kompastuskivet, jotka uudella sivulla tuli välttää. Hyvän suunnittelun jälkeen lähdimme rakentamaan uutta toimivaa ja luotettavaa verkkosivustoa, joka antaa jokaiselle vierailijalle positiivisen kokemuksen ja oikeanlaisen kuvan yrityksestä sivujen takana. Kehittäjämme hoitivat verkkosivujen koodaamisen, copywriter loi sisällön konseptin mukaiseksi ja designer huolehti, että sivujen visuaalinen ilme vastaa konseptin punaista lankaa. Jotta uuden verkkosivun ilme olisi luodun konseptin mukainen, otettiin uusille verkkosivuille myös uudet valokuvat. Teimme tämän lisäksi perusteellisen SEO-analyysin uuden sivuston rakenteen tueksi.

Verkkosivun pohjaksi valitsimme asiakkaan kanssa WordPressin, jotta Jake Rakennuksen tiimi voisi itse helposti lisätä verkkosivuille uusia rakennuskohteita, artikkeleita ja referenssejä.

Uuden konseptin myötä loimme uudistetuille verkkosivuille myös osion, jossa kerrotaan puutalorakentamisen mahdollisuuksista. Tämä ratkaisu palveli Jake Rakennuksen tavoitetta murtaa ihmisten ennakkoluuloja puutalorakentamista kohtaan.

 

Jake Rakennus - selkeyttä brändistrategiaan, uudet verkkosivut ja lisää näkyvyyttä 3
Jake Rakennus - selkeyttä brändistrategiaan, uudet verkkosivut ja lisää näkyvyyttä 4