Asiakkaamme Speedexshop.fi

Growth hacking

Uusi asiakkaamme Speedexshop.fi valitsi Generon yhteistyökumppanikseen digitaalisessa markkinoinnissa. Mielenkiintoinen tehtävämme onkin auttaa uuden hevosten ruokintaan painottuneen verkkokaupan tunnettuuden lisäämisessä hakukoneoptimoinnin keinoin.

”Generon tiimi on tehnyt erinomaista työtä Speedex Shop -verkkokauppamme kanssa ja löytänyt myös sellaisia ratkaisuja, joita emme olleet itse tulleet ajatelleeksi. Lisäksi olemme saaneet heiltä paljon uusia ideoita markkinointimme kehittämiseksi. Kaiken kaikkiaan yhteistyö Generon kanssa on toiminut todella hyvin”, Speedexin Johanna Sundqvist kertoo.

 

speedexshop

Speedexshop.fi on hevosten ruokakauppa netissä

Eläinten rehuseosten valmistaja Feedex on syksystä 2012 lähtien valmistanut ja markkinoinut myös hevosten tasapainoiseen ruokintaan suunniteltua Speedex -tuotesarjaa. Nyt Speedexin tasapainoisia tuotteita on saatavilla myös uudesta Speedexshop.fi -verkkokaupasta, jonka valikoimasta löytyvät laadukkaat hevosten hyvinvointia edistävät lisäravinteet ja täysrehut.  Speedexshopissa rehujen tilauksen voi tehdä verkosta, mutta tuotteet noudetaan paikan päältä Kolpin rehutehtaalta. Lisäravinteita voi sen sijaan tilata postitoimituksella ympäri Suomen.

Tasapainoisia täysrehuja hevoselle

Speedexin tärkeimpänä tavoitteena on kehittää hevosrehuja, jotka edistävät hevosen hyvinvointia. Näin ollen Speedexshopissa myytävät täysrehut ovat tasapainoista hevosen ruokaa ja sisältävät kaiken, mitä hevonen tarvitsee. Hevosen tasapainoinen ruokinta on tärkeää, sillä hyvinvoiva hevonen suoriutuu paremmin kilpailusta ja valmennuksesta. Speedexin rehut auttavat erityisesti hevosille tärkeän hyvän vastustuskyvyn ja toimivan ruuansulatuksen ylläpitämisessä ja saavuttamisessa.

Lisäravinteita moniin hevosen erityistarpeisiin

Verkkokaupan Hevosen lisäravinteet -osastolta löytyvät myös tuotteet moniin hevosten vaivoihin, kuten elektrolyyttien riittämättömään saantiin, nivelongelmiin, suoliston terveyden ylläpitoon, hengitystieoireisiin, ahdistukseen ja stressiin. Tuotteet ovat brittiläisen hevosasiantuntijan Dr David Marlinin Science Supplements -sarjan kliinisesti testattuja ja vaikuttavista aineista koostuvia erikoisrehuja. Science Supplementsin toiminta-ajatuksena on valmistaa ainoastaan tuotteita joilla on tutkittu vaikutus todellisiin ongelmiin ja heidän tuotekehityksensä perustuu tieteelliseen tietoon.

 

Tutustu Speedexshop.fi -verkkokauppaan tästä!