10 vinkkiä: Blogit, podcastit ja sivustot, joita Genero Crew seuraa

Growth marketing Growth hacking Design & Copywriting Koodaus

Mitä markkinointiblogeja Generolla työskentelevät seuraavat?

Digitaalinen markkinointi kehittyy jatkuvasti, ja siksi me growth marketing co. Generolla pidämme itsemme ajan tasalla alan uusista tuulista. Hyödynnämme erilaisia lähteitä kuten blogeja, podcasteja ja sivustoja. Olemme keränneet tähän blogiin mielenkiintoisimmat tietolähteemme!

 

1. Marketing Land

Marketing Land käsittelee laajasti digitaalista markkinointia, trendejä, uutisia ja päivityksiä. Teemoja ovat esimerkiksi CMO, social, SEM, SEO, analytics ja martech. Marketing Land on oikea paikka, jos etsit tietoa jostakin tietystä digitaaliseen markkinointiin liittyvästä asiasta.

http://marketingland.com

 

2. Googlen ja Facebookin yritysblogit

Koska Google ja Facebook ovat markkinoiden suurimmat markkinointialustat, on tärkeää pysyä perillä siitä, millaisia kirjoituksia nämä jätit itse julkaisevat. Mikäli työskentelet itse digitaalisen markkinoinnin parissa, nämä blogit ovat ehdottomasti seuraamisen arvoisia!

www.blog.google

https://newsroom.fb.com

 

 

3. Jon Loomer ja muut asiantuntijabloggarit

Genero Crew’n jäsenet lukevat myös yksittäisten asiantuntijoiden blogeja, esimerkiksi Jon Loomeria. Voit ottaa oppia siitä, kuinka Jon Loomerin kaltaiset asiantuntijat itse työskentelevät digitaalisen markkinoinnin parissa.  

https://www.jonloomer.com

 

10 tips på bloggar, poddsändningar och sajter om marknadsföring som Genero Crew följer 1

 

4. Growth hackers

Growthhackers.com on erinomainen sivusto, jos etsit ideoita ja esimerkkejä yrityksesi kasvumarkkinointiin. Kuten sen nimestä käykin ilmi, sivusto on erityisen tärkeä growth hackereille.

https://growthhackers.com/posts

 

5. Search Engine Journal

Search Engine Journalista voit lukea hakukoneoptimointiin ja Googlen hakukoneeseensa lähiaikoina tekemiin muutoksiin liittyviä uutisia. Lisäksi voit saada arvokkaita strategisia ja taktisia vinkkejä oman yrityksesi digitaaliseen markkinointiin. Tämä sivusto kannattaa laittaa korvan taakse etenkin jos SEO-asiat kiinnostavat!

https://www.searchenginejournal.com

 

6. Ad Age

Ad Age on Search Engine Journalin kaltainen erinomainen tietolähde. Ad Agen avulla saat helposti muodostettua kokonaiskuvan siitä, mitä markkinointialalla tapahtuu. Ja vaikka et pystyisikään seuraamaan kaikkea, pääset kuitenkin nopeasti kiinni siihen, mitä markkinoinnin eri osa-alueilla tapahtuu.

www.adage.com

 

7. Paul Graham

Paulgraham.comista löydät kirjoituksia yritysten kasvusta, digitaalisesta markkinoinnista sekä start-upeista. Sivustolla oli 34 miljoonaa kävijää ensimmäisen vuoden aikana. Paul Graham on ohjelmoija, kirjoittaja sekä sijoittaja. Sivusto tarjoaa takuuvarmasti mielenkiintoista luettavaa.

http://www.paulgraham.com/articles.html

http://www.paulgraham.com/growth.html

 

10 tips på bloggar, poddsändningar och sajter om marknadsföring som Genero Crew följer 3

 

8. Coelevate

Coelevate sisältää kirjoituksia yritysten kasvusta ja digitaalisesta markkinoinnista. Brian Balfourin motto on, että jos hän pystyy johonkin, niin pystyvät muutkin! Tutustu erityisesti Balfourin tekstiin asiakashankinnasta!

http://www.coelevate.com/essays

http://www.coelevate.com/essays/customer-acquisition

 

9. Feedly

Feedly on RSS-palvelu, joka kokoaa yhteen useita erilaisia lähteitä. Kirjaudu sisään ja seuraa niitä asioita, joita itse pidät mielenkiintoisina – esimerkiksi #digitalmarketing tai #websites. Feedly on erittäin hyödyllinen sivusto, jota kannattaa ehdottomasti seurata!

https://Feedly.com

 

10. NPR Podcast: “How I Built This”

Strategisesta markkinoinnista kiinnostuneiden kannattaa kuunnella “How I built this” -podcastia. Podcastissa käsitellään erityisesti yritysten kasvulle tärkeitä asioita ja kerrotaan joidenkin menestyneimpien yritysten tarinoita. Jos työskentelet esimerkiksi tuotemerkkien tai markkinointistrategian parissa, tämä voi olla juuri sinulle!

http://www.npr.org/podcasts/510313/how-i-built-this

 

Mitä lähteitä sinä seuraat?

Ylläpidämme Generolla ammattitaitoamme pitämällä itsemme ajan tasalla digitaalisesta markkinoinnista muun muassa näiden lähteiden avulla. Kommentoi ihmeessä, jos sinulla on lisää hyviä vinkkejä mielenkiintoisista, seuraamisen arvoisista blogeista tai podcasteista!